Start la probele scrise ale Bacalaureatului de toamna. Peste 650 de liceeni din Timis dau examenul la Romana

De Adrian Panduru
Start la probele scrise ale Bacalaureatului de toamna. Peste 650 de liceeni din Timis dau examenul la Romana
© TION: Start la probele scrise ale Bacalaureatului de toamna. Peste 650 de liceeni din Timis dau examenul la Romana
Liceenii sunt în faţa primei probe scrise a Bacalaureatului de toamnă. La prima probă scrisă, cea de Limba Română, care se desfăşoară luni, sunt înscrişi 658 de elevi din Timiş.

Dintre cei 658 de candidaţi care sunt în febra examenelor, 536 dau proba la Limba Română – real şi 122 la Limba Română – uman.

La Bacalaureatul din Timiş, sesiunea de toamnă, s-au înscris aproape 1600 de liceeni, mai exact 1596 – 1513 provin din învăţământul de zi, 38 de la seral şi 45 de la frecvenţă redusă.

Doar doi elevi au fost eliminaţi până în acest moment, în Timiş, la probele de Competenţe. Aceştia au fost prinşi cu telefonul mobil în sală, la examenul de Engleză.

La proba următoare, cea de Limbă Maternă, sunt înscrişi 4 liceeni din Timiş, iar la Matematică şi Istorie, cea de-a treia probă scrisă, vor da examen 931 liceeni. La proba la alegere a profilului, ultima probă, sunt înscrişi 1022 de elevi din Timiş.

Prima probă scrisă se desfăşoară luni, 24 august – proba la limba și literatura română – proba E a). Pe 25 august este programată proba scrisă la limba și literatura maternă – proba E b). Proba obligatorie a profilului – proba E c) are loc pe 26 august, iar proba la alegere a profilului și specializării – proba E d) pe 28 august.

Rezultatele vor fi afişate pe 31 august, până la ora 12.00, iar elevii vor putea depune contestații în aceeași zi, între orele 12.00 și 16.00. Contestațiile vor fi rezolvate în zilele de 1 și 2 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 3 septembrie.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !