Spectacolul exceptional „Rambuku” merge la Cluj

De A. M. A.
Spectacolul exceptional „Rambuku” merge la Cluj
© foto: Adrian Pîclișan/TNTm
Cu ocazia „Întâlnirilor Internaționale de la Cluj”, spectacolul Rambuku merge la Cluj pentru a impresiona și publicul din inima Ardealului!

Teatrul Național din Timișoara își continuă periplul festivalier și va prezenta, vineri, 12 octombrie, de la ora 21.00, în Sala Mare a Teatrului Național din Cluj, spectacolul Rambuku, în cadrul „Întâlnirilor Internaționale de la Cluj”.

Ediția 2018 a evenimentului „Întâlnirile Internaționale de la Cluj” are ca temă: Viziuni. La fel ca în fiecare an, festivalul organizat de Teatrul Național din Cluj, reunește în sălile de spectacol regizori, actori, scenografi, muzicieni, dramaturgi sau critici de teatru din România și din străinătate, dar și un număr foarte mare de spectatori.

„Rambuku este un spectacol absolut special. Jon Fosse propune un teatru concentrat pe spațiul cuprins între gând și cuvânt. Regizorul Mihai Măniuțiu dă o formă aparte universului dramaturgului norvegian: plasat la intersecția dintre cuvânt și tăcere, dintre mișcare și nemișcare, dintre spațiu și timp, dintre istorie și simbol, spectacolul reafirmă faptul că iubirea dă naștere speranței, oricât de imposibilă ar părea salvarea. Mai mult decât atât, spectacolul definește omul într-un mod fascinant, ca punct de convergență al tuturor universurilor posibile. Claudia Ieremia și Ion Rizea fac performanță în reflectarea fidelă a viziunii lui Mihai Măniuțiu, în propunerea ambițioasă a acestuia de a da formă fizică și de a verbaliza cele mai profunde emoții, senzații, sentimente, ba chiar și spații. De asemenea, Andrea Gavriliu, în dublă ipostază de coregraf și interpret, traduce în gest și în mișcare o întreagă lume, perceptibilă dincolo de cuvinte. Alături de aceștia, trebuie menționat rolul meritoriu al tinerilor actori Ada Dumitru, Adrian Loghin, Alexandru Ioan Pântea, Ana Negrescu, Andreea Giurgiu, Ciprian Valea, Eugen Curelici, Eva Maria Danciu, Ioana Repciuc, Ionuț Iova, Mario Valdelvira Garcia, Raul Lăzărescu, Roxana Fânață, Sebastian Vâlcea, Ștefania Misăilă și Vlad Cireșan”, ne transmit reprezentanții TNT.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor