Îşi fac bugetele

Preşedintele Consiliului JT, Constantin Ostaficiuc, şi vicepreşedintele Liviu Borha i-au pus ieri la treabă pe şefii de servicii din CJT şi pe directorii instituţiilor subordonate. Aceştia au primit temă de casă, ca până săptămâna viitoare, să facă propuneri pentru bugetul pentru 2006.

„Doresc ca pentru anul viitor să ne axăm pe infrastructura de drumuri, apă şi canalizare. În urma unei discuţii pe care am avut-o cu ministrul Mediului, am decis ca săptămâna viitoare doi reprezentanţi ai CJT să meargă la Bucureşti, pentru discutarea unor proiecte”, susţine Constantin Ostaficiuc.

Preşedintele CJT a solicitat ca pentru fiecare proiect să se constituie câte un colectiv care să se ocupe cu managementul acestuia. În plus, se doreşte înfiinţarea unei instituţii în subordinea Consiliului Judeţean, care să se ocupe de toate problemele legate de patrimoniu.

Serviciul de specialitate din CJT are în componenţă trei persoane, care nu reuşesc să se ocupe de toate aspectele legate de patrimoniu şi reparaţiile care se fac la instituţiile care sunt în patrimoniul judeţului.
Regulament de plasare a anunturilor