ShareLife – Impreuna facem Romania bine! Incurajati-i pe cei dragi sa mearga la un control medical!

Reactualizat la:
ShareLife – Impreuna facem Romania bine! Incurajati-i pe cei dragi sa mearga la un control medical!
ADVERTORIAL. Nu doar medicii salvează vieți. Și tu o poți face! Îți poți ajuta prietenii să vină la control. MedLife te încurajează să faci acest lucru și este alături de tine. Prevenția este cea mai importantă „armă” în medicină, iar aici puteți interveni. Luați-vă prietenul, iubita, fratele sau mama de mână și haideți la doctor – ShareLife la MedLife!

Prin campania ShareLife, fiecare abonat MedLife are posibilitatea de a oferi unei persoane dragi o consultație cu 50% reducere. Și nu uitați că un control la timpul lui face mai mult decât o plasă de medicamente și zeci de intervenții. Așa cum dumneavoastră vă bazați pe medici, și doctorii se bazează pe voi, pentru a-i aduce pe cei dragi la ei, la control. Nu doare, dar face mult bine. De altfel, MedLife vă spune sicer: Împreună facem România bine.

Controalele medicale sunt importante. Așa că încurajați-vă prietenii, familia să meargă la control. Accesând Medlife puteți schimba starea de sănătate a României. Este primul program prin care abonații MedLife pot oferi o consultație cu 50 la sută reducere cuiva drag.

În Timiș, afecțiunile oncolgice sunt din ce în ce mai multe, dar ele pot fi tratate, mai ales dacă sunt descoperite la timp. În Timiș, în 2015, au fost înregistrate 2.306 de cazuri noi de cancer, iar la finalul primului semestru din 2016 au fost diagnosticate 917 noi cazuri de cancer, cu 25% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. Peste 18.000 de pacienți oncologi se află în evidența specialiștilor în Timiș. În anul 2015, peste 51.000 de români au murit din cauza cancerului, tumorile maligne din sfera bronhopulmonară alături de cancerul de sân fiind primele două cauze de deces.

Dar aceste afecțiuni pot fi tratate, mai ales dacă ele sunt descoperite în stadiu incipient. Datorită descoperirilor din domeniul oncologic, pacienții cu cancer au mai multe șanse de a învinge boala.

Una din opt femei are risc de cancer mamar, iar decesul cauzat de tumori ocupă locul doi ca și cauză. Probabil sunt statistici sumbre. Dar o altă dată statistică importantă ne spune că dacă afecțiunea este descoperită în stadii incipiente, 98 la sută dintre paciente ies învingătoare în lupta cu boala. Așa că nu mai stați pe gânduri și faceți România bine, împreună cu MedLife, trimiteți-le pe iubitele voastre, pe soții, mame, surori, la control.

Afecțiunile benigne sunt leziunile inflamatorii (mastite acute, mastite cronice, micoze mamare etc.), mastopatia fibrochistică sau tumorile mamare necanceroase (lipom, fibroadenom, tumori phyllodes, etc.). Prin investigații clinice, imagistice și de laborator sunt diagnosticate și se poate trece imediat la tratamentul lor.

Afecțiunile maligne sunt abordate în funcție de stadiul în care se află. În stadiu incipient, diagnosticul poate fi pus intraoperator, prin examen histopatologic. Pentru cazurile avansate, diagnosticul se pune prin puncție.

Statistic, cancerul de sân este mai frecvent la femeile care au avut în familie cazuri de cancer la sân, au avut primul copil după vârsta de 30 de ani, au avut deja cancer la sân. În plus, stilul de viată sedentar, alimentația bogată în grăsimi animale, fumatul și consumul de alcool contribuie și ele la riscul de apariție a cancerului la sân.

Indiferent dacă te regăsești sau nu în categoriile de risc de mai sus, este foarte important să îți programezi o vizită la specialist; doar el iți poate spune concret cum stau lucrurile în ceea ce te privește. Și dumneavoastră puteți determina femeile importante din viața voastră să-și facă un control.

Abordarea MedLife creează un tratament personalizat pentru fiecare pacientă. Indiferent de tipul de patologie, pacientele primesc, din momentul diagnosticului și pe parcursul tuturor pașilor necesari în tratament, de sprijinul unei echipe complete: imagist, chirurg, oncolog, radioterapeut, anatomopatolog, psiholog, chirurg plastician, endocrinolog, nutriționist, genetician și kinetoterapeut.

ShareLife cu MedLife

Hyperclinica MedLife TM
B-dul Eroilor de la Tisa, Nr. 28Regulament de plasare a anunturilor