Se pregateste o noua editie a programului Climate Kic

De Marcel Hoster
Se pregateste o noua editie a programului Climate Kic
© foto: arhiva
Unul dintre cele mai apreciate proiecte derulate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș revine. Școala de vară Klimate Kic va avea o nouă ediție.

În calitate de unic partener oficial în România al Programului Climate Kic pentru perioada 2014-2020, CCIAT anunță organizarea ediției 2018 a Climate-KIC Journey, școala de vară din Europa în domeniul inovație și antreprenoriat. The Journey – Călătoria este o școală de inovare, cu durata de 3 sau 5 săptămâni, care reunește tineri, studenți și profesioniști, din întreaga lume. De la validarea unei idei pentru înțelegerea pieței, structurarea unei afaceri și construirea unei echipe multinaționale și multidisciplinare, participanții sunt pregătiți să intre în lumea antreprenoriatului. The Journey oferă tinerilor inovatori instrumentele necesare pentru a se ralia la efortul global de a găsi soluții la schimbările climatice și pentru a deveni antreprenori.

Cursul oferă cunoștințe teoretice, politice, sociale, economice privind schimbările climatice, dar și abilitățile antreprenoriale care să le permită să creeze, împreună cu oameni dintr-o gamă largă de medii sociale, un model de afaceri viabil.

Lectorii sunt profesori universitari, specialiști, inovatori, oameni de afaceri cu experiență și cariere de succes. Solicitanții pot alege între programul de 3 săptămâni sau cel de 5 săptămâni. Termenul limită de depunere a cererilor este 18 februarie 2018. Participarea este gratuită. Detalii despre program sunt disponibile pe site-ul: http://journey.climate-kic.org/. Pot fi adresate întrebări prin e-mail: education@climate-kic.org.

Informații suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372-185286, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, Cristina Bădulescu – coordonator CLIMATE KIC / CCIAT.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !