Se lanseaza o noua serie de cursuri antreprenoriale

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
Se lanseaza o noua serie de cursuri antreprenoriale
Timişorenii care vor să dobândească noi cunoştinţe în domeniul antreprenoriatului pot participa la un nou curs de pregătire în cadrul proiectului SIA Vest. Acesta are loc la CCIAT.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener coordonator, demarează o nouă serie a cursului de antreprenoriat, în cadrul Proiectului Sia Vest – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale.

Acesta are loc în perioada 27 august – 2 septembrie, la sediul CCIAT din Piața Victoriei. Cursurile de antreprenoriat sunt gratuite, iar absolvenții cursurilor pot pregăti un plan de afaceri și pot participa la concursul de planuri de afaceri din cadrul proiectului. Este disponibilă pentru finanțarea de start up-uri suma de 6,4 milioane de lei. Vor primi bani 44 de planuri de afaceri și, foarte important, finanțarea este nerambursabilă în proporție de 100%.

Prin acest proiect, 360 de persoane din Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara pot obţine finanțări de până la 40.000 de euro pentru începerea unei afaceri nonagricole în mediul urban. Proiectul, care vizează și crearea a 88 de noi locuri de muncă, este destinat persoanelor care desfășoară o activitate independentă, persoanelor inactive (elevi şi studenţi) şi şomerilor de lungă durată. Aceștia trebuie să aibă reședința în județele menționate, iar nivelul minim de studii solicitat este liceul cu examen de bacalaureat. Înscrierea în grupul țintă presupune participarea gratuită la cursul pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale și elaborarea unui plan de afaceri.

Informații suplimentare și înscrieri, la sediul CCIA Timiș din Timișoara, Piața Victoriei nr. 3, et.I, tel: 0732-185.285, e-mail, Daiana Mirela Buzatu, manager de proiect. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !