Se fac angajari la Spitalul Judetean Timisoara. Se cauta doctori

De Adrian Panduru
4Comentarii
Se fac angajari la Spitalul Judetean Timisoara. Se cauta doctori
© TION: Se fac angajari la Spitalul Judetean Timisoara. Se cauta doctori
Spitalul Județean Timișoara face angajări în această perioadă. Cea mai mare unitate sanitară din vestul țării caută doctori pentru diferite secții ale spitalului. Nu mai puțin de 18 posturi de medici au fost scoase recent la concurs.

Spitalul vrea să angajeze patru radiologi, un endocrinolog, un psihiatru, un cardiolog, un pneumolog, trei medici pentru Anestezie şi Terapie Intensivă, un doctor cu specialitatea sănătate publică, doi urologi, un alergolog, un chirurg plastician, un ortoped şi un rezident cu specialitatea recuperare medicină fizică şi balneologie.

Tematica de concurs se găsește la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” Timișoara. Înscrierile pentru concurs sau examen se fac la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” Timișoara, de pe bulevardul Iosif bulbuca nr. 10. în termen de 15 zile calendaristice de la publicare, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 de zile și 90 de zile de la publicarea în “Viața Medicală”. Anunțul pentru concurs a fost publicat în 11 ianuarie.

Dosarul de înscriere la concurs va cuprinde următoarele acte:
· cerere în care se menționează postul pentru care candidatul dorește să candideze;
· copie xerox de pe diploma de medic si adeverința/certificat de confirmare în gradul profesional;
· copie a certificatului de membru al organizației profesionale cu viza pe anul în curs;
· dovada/înscrisul din care să rezulte ca nu i-a fost aplicată una dintre sancțiunile prevăzute la art.447 alin.1 lit.e sau f, la art.531 alin.1 lit.d ori e, respectiv la art.618 alin.1 lit.d sau e din Legea nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătații, cu modificările și completările ulterioare;
· acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevăzut în Anexa nr.3 la ordin;
· cazierul judiciar;
· certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic și neuropsihic pentru exercitarea activității pentru postul pentru care candidează;
· chitanța de plată a taxei de concurs;

Taxa de concurs este de 150 lei.
Mai multe detalii aici.

 4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor