Se cauta cetateni de etnie roma pentru angajare. AJOFM organizeaza Bursa Muncii

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
6Comentarii
Se cauta cetateni de etnie roma pentru angajare. AJOFM organizeaza Bursa Muncii
© Foto: arhivă
Persoanele de etnie romă se vor afla în prim-planul celor de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş. Instituţia organizează o bursă a forţei de muncă special pentru angajarea persoanelor din această categorie socială.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiş, în colaborare cu Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara va organiza miercuri, 23 mai, Bursa locurilor de muncă pentru persoanele de etnie romă. Această acţiune are ca scop facilitarea recrutării de personal necalificat sau slab calificat pentru locurile de muncă vacante ale angajatorilor din Timişoara.

Cei care încadrează astfel de personal vor putea primi sprijin financiar. În baza Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă se subvenţionează locurile de muncă pentru angajatorii care încadrează absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ, şomeri peste 45 de ani sau şomeri care sunt părinţi unici întreţinători ai familiilor monoparentale, tineri expuşi riscului marginalizării sociale, persoane cu dizabilităţi, şomeri neindemnizaţi, tineri NEETs, care timp de un an vor primi pentru fiecare angajat o sumă a cărei valoare este fixă sau raportată la indicatorul social de referinţă.

Acţiunea se va desfăşura la Complexul de Servicii Sociale “Sf. Francisc” din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, str. Telegrafului nr. 8, între orele 10:00-14:00.

Informaţii suplimentare privind modul de organizare şi desfăşurare al evenimentului pot fi obţinute la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiş – Bl. Republicii nr. 2, consilier superior Florin Unguraș – tel. 0735.779.650, e-mail: florin.unguras@tm.anofm.ro.

De asemenea, informaţii se pot obţine la Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara – str. Plavoșin nr. 21, consilier superior Sara Tataru – tel. 0749.136.559, e-mail: s.strategiiprograme@gmail.com.



6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor