Se cauta sase autofreze de deszapezire a drumurilor pentru Directia Regionala de Drumuri Timisoara

De M. Hoster
Se cauta sase autofreze de deszapezire a drumurilor pentru Directia Regionala de Drumuri Timisoara
© TION: Se cauta sase autofreze de deszapezire a drumurilor pentru Directia Regionala de Drumuri Timisoara
Compania Naţională Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România vrea să doteze Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri cu utilaje performante care să poată fi folosite pe timp de iarnă la curăţarea şoselelor. Licitaţiile pentru curăţarea drumurilor naţionale nu au fost oprite.


CNADNR vrea să se asigure că pe timp de iarnă, în condiţii dificile, nu va rămâne cu drumuri blocate, aşa cum se întâmplă în fiecare iarnă. Probabil că aceasta a fost şi ideea atunci când a fost lansată procedura pentru achiziţia de autofreze pentru curăţarea zăpezii. În total au fost stabilite 12 loturi zonale pentru această operaţiune, valoarea estimată a contractului fiind de 180 de milioane de lei.

DRDP Timişoara are alocat lotul 9, iar pentru acesta este prevăzută achiziţionarea a şase asemenea autofreze. Pentru a participa la licitație companiile ofertante trebuie să fi avut o cifră de afaceri de cel puţin 2,7 milioane de lei în anul precedent.

Se solicită autofreze de mare capacitate, iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai mic.

Trebuie spus că în continuare, pe site-ul oficial al Companiei de Drumuri sunt afişate diferite licitaţii pentru stabilirea firmelor care se vor ocupa de deszăpezirea drumurilor pentru diferite zone din ţară.

Vă reamintim că în anii precedenţi au fost numeroase situaţii în care firmele tocmite să rezolve problema zăpezii pe drumuri naţionale şi autostrăzi nu au făcut faţă situaţiei. Cel mai bun exemplu a fost cel al autostrăzii dintre Arad şi Timişoara, unde Compania a fost nevoită să aducă utilaje proprii din zone unde deţinea asemenea vehicule pentru a dechide drumul blocat de zăpadă, firma angajată în acest scop nereuşind să facă faţă problemelor.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor