Se afiseaza notele la bacalaureat! Vezi ce note au obtinut elevii din Timis

De Marcela Sferlea
Reactualizat la:
7Comentarii
S-au afisat rezultatele la Bacalaureat, in Timis
S-au afisat rezultatele la Bacalaureat, in Timis
Emoţii mari pentru absolvenţii care au susţinut examenul de bacalaureat. Duminică se afişează rezultatele în toate centrele de examen. Vezi ce note au obţinut elevii din Timiş.

După rezultatele dezastruoase de la examenul de bacalaureat de anul trecut mii de elevii din judeţul Timiş  aşteaptă cu sufletul la gura să afle notele. În judeţul Timiş s-au înscris peste 6500 de elevii, atât din promoţia actuală cât şi din cele anterioare pentru a susţine examenul de bacalaureat. La examen s-au prezentat însă peste 5000 de candidaţi.

Notele se afişează în centrele de examen începând cu ora 8, însă acest lucru poate dura mai mult, în funcţie de cum sosesc rezulatele. După probele scrise în judeţul Timiş au fost eliminaţi 12 elevi. Aceştia nu vor mai putea susţine examenul în următoarele două sesiuni. Elevii care au susţinut bacalaureat pot afla şi notele de pe http://bacalaureat.edu.ro/. Promovabilitatea la examenul de bacalaureat în Timiş, în 2011, a fost de numai 32,95.

UPDATE. Doar șase candidați au promovat examenul de bacalaureat la Colegiul Tehnic Regele Ferdinand I

Rezultatele catastrofale de anul trecut se repetă și în aceast an. După ce în 2011 Colegiul Regele Tehnic Regele Ferdinand I din Timișoara a avut inițial o promovabilitate de 0%, iată că, acum, din cei 196 de elevi care au susținut examenul, doar șase au fost admiși.

“Nu am luat notă de trecere la nicio materie. La matematică am luat 1,35, la biologie 2,35 și la română 2,20. Nu am învășat nimic pentru că știam că nu o să trec examenul, mai ales la matematică. Nu o să depun contestație la nicio materie, o să dau din nou anul viitor”, ne-a spus Iasmina Șugar, una dintre elevele colegiului din Timișoara.

UPDATE. Rezultate la Bacalaureat, înainte de contestații: în Timiș, promovabilitatea este de 42,17 la sută.

Rezultate catastrofale și în acest an la examenul de bacalaureat. După ce în 2011 promovabilitatea în județ a fost de 32,95%, în acest an rezultatele făcute publice înainte de depunerea contestațiilor arată o promovabilitate de 42,17%. Astfel, promovabilitatea în Timiș e mai mare față de anul trecut doar cu aproximativ 10 procente.

Elevii nu s-au pregătit nici acum, iar în Timiș există peste 2500 de medii sub 5. Între 5 și 5,99 există 259 de medii. În momentul de față nu avem niciun elev cu notă de 10, iar cu medii intre 9 și 9,99 s-au clasat 273 elevi.

Elevii nemulțumiți pot depune luni contestații. Rezultatele finale se afișează pe 13 iulie.

UPDATE. După afișarea rezultatelor la Grupul Școlar Industrial de Transporturi Auto din Timișoara, care anul trecut a înregistrat promovabilitate 0 la Bacalaureat, în 2012, din puțin peste 200 de candidați, doar cinci au obținut notă de trecere.

UPDATE. Patru licee din județul Timiș înregistrează în prezent promovabilitate 0: Grupul Școlar Agricol Iulian Dracea Timișoara, Grupul Școlar Agricol Biled, Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida Timișoara și Liceul Particular Henri Coandă Timișoara. 

Sase elevi eliminati de la examenul de bacalaureat in Timis

Un elev eliminat de la matematica la bacalaureat. Motivul, unul inedit!

Rezultate bacalaureat 2012, sesiunea iunie – iulie. Vezi notele obtinute!

52, 25% dintre elevii bihoreni si-au luat examenul de bacalaureat

 7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor