Scapa rapid de minim 5 kg cu comprimatele de ananas. Fara sa mananci zeci de kg de ananas!

Scapa rapid de minim 5 kg cu comprimatele de ananas. Fara sa mananci zeci de kg de ananas!
ADVERTORIAL. Noul comprimat pentru slabire accelerata, acum fabricat si distribuit in Europa.

Acum este posibil sa slabiti 10, 20, 30 kg sau chiar mai mult, foarte repede, datorita comprimatelor Ananas Extra Forte care, pentru prima data, concentreaza o atat de mare cantitate din principiul activ de slabire al ananasului: bromelina.

Nu este o intamplare ca ananasul este recunoscut de peste 20 ani, pentru calitatile sale in materie de slabit. Cu ananasul, cu cat mancati, cu atat slabiti. De cate ori mancati, pierdeti in greutate.

Datorita bromelinei, uimitoarea enzima din ananas, cele 2 comprimate de Ananas Extra Forte devoreaza pana la 900 g de grasime (de 900 ori greutatea lor).

Da, este chiar atat de simplu. Ananasul este ceea ce se numeste „calorie negativa”. De cate ori mancati, cele 2 comprimate vor arde echivalentul a de 900 ori greutatea lor in grasime.

Dar cine poate sa manance ananas in fiecare zi?

Este scump si nu e la indemana oricui sa manance cantitati mari de ananas (mai ales ca, cea mai mare concentratie de bromelina se afla in tija, care nu e buna de mancat).

De aceea, de mai multi ani se comercializeaza capsule sau comprimate de ananas. Pana acum, problema era concentratia mica de ananas. Datorita unei noi tehnologii de fabricare, brevetata si exclusiva, noile comprimate Ananas Extra Forte reprezinta puterea de slabire din kilograme de ananas.

Aceasta mare concentratie de enzime va va permite sa ardeti grasimea si sa o expulzati din corpul dumneavoastra. Datorita acestei hiper-concentratii, rezultatele sunt foarte rapide (e normal, stiind ca 2 comprimate de Ananas Extra Forte au puterea devoratoare de grasime a mai multor kilograme de ananas).

De cate ori mancati, slabiti

Pentru a scapa de toate kilogramele dumneavoastra excedentare, nimic mai simplu: luati un comprimat inainte de micul dejun si unul inainte de cina. Extraordinara concentratie de bromelina va rezolva problema. Veti slabi, chiar daca mancati mai mult. Veti slabi de fiecare data cand mancati.

Cum puteti slabi cu Ananas Extra Forte?

Este simplu: intrati pe site-ul oficial si alegeti cura ce corespunde obiectivului dvs. de greutate.

Atentie: Nu va recomandam sa slabiti prea repede. Daca slabiti mai mult de 6 kg in prima saptamana, opriti administrarea comprimatelor timp de 2 zile si reluati-le apoi.

Taguri: , ,Regulament de plasare a anunturilor