Salonul Vinvest a devenit vedeta in presa spaniola

De M. Hoster
Reactualizat la:
Salonul Vinvest a devenit vedeta in presa spaniola
© TION - Salonul Vinvest a devenit vedeta in presa spaniola
Apreciatul Salon Internaţional de Vinuri, Vinvest Timişoara, devine cunoscut şi în presa străină. Publicaţia spaniolă La Vanguardia a publicat un amplu material despre industria românească a vinurilor, iar Vinvest este punct principal în cronica ibericilor.


Cu sprijinul Consulatului Onorific al Spaniei la Timişoara, Vinvest este prezentat publicului spaniol. Evenimentu,l crescut exponenţial la Timişoara, este punctul de pornire al unui material amplu care dezbate piaţa românească a vinurilor şi o eventuală intrare a produselor româneşti pe piaţa spaniolă.

„Vinvest sărbătorește ediția a unsprezecea , în aprilie, cu intenția evidentă de a se internaționaliza și de a deveni al doilea târg de specialitate din România. Timișoara este punctul de întâlnire al industriei vinului din România, Ungaria și Serbia, dar dincolo de avantajele geografice, momentul pare potrivit, din motive pragmatice. După trei ani de scădere a consumului intern de vin din cauza crizei, tendința se poate schimba în 2014. Și aceasta din mai multe motive: perspectivele economice îmbunătățite duc la creșterea consumului privat, calitatea excelentă a produselor din cramele de vin din România, creșterea numărului de degustări publice în baruri și restaurante, precum și distribuția profesionalizată, deschiderea de noi vinoteci atractive, schimbarea imaginii consumatorului de vin într-o categorie mai elevată decât cea a unor alţi consumatori de băuturi alcoolice …”, se spune în materialul publicat de La Vanguardia.

În materialul publicat se mai face referire şi la Ziua Spaniei, evenimentul special din cadrul Vinvest dedicat acestei ţări, programat pe 12 aprilie.

Firmele spaniole din domeniul producţiei de vinuri sau de echipamente destinate acestei industrii, provenind din peninsula iberică, sunt invitaţi la această acţiune promoţională pentru a beneficia de oportunităţile oferită de piaţa românească.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !