Rezultatele celei de-a doua extrageri a Loteriei bonurilor fiscale

De T. Ex.
Reactualizat la:
2Comentarii
Rezultatele celei de-a doua extrageri a Loteriei bonurilor fiscale
© Rezultatele celei de-a doua extrageri a Loteriei bonurilor fiscale (foto: arhiva)
Duminică a avut loc cea de-a doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale, pentru bonurile emise în perioada 29 martie – 31 mai. De această dată fondul de premiere, în valoare de 1 milion de lei, va fi împărțit între cel mult 100 de câștigători.

Rezultatele extragerii Loteriei bonurilor fiscale sunt:

Luna câştigătoare: 5 – luna mai
Ziua câştigătoare: 23
Valoarea câştigătoare: 135

Astfel, toate bonurile fiscale de 135 de lei din data de 23 mai sunt câștigătoare la prima etapă a Loteriei bonurilor. Dacă vor fi mai mult de 100 de astfel de bonuri, se va organiza o nouă extragere, astfel încât fondul de premiere va fi împărțit între 100 de câștigători.

Cei care dețin unul sau mai multe bonuri fiscale cu valori între 135,00 lei şi 135,99 lei, emise în data de 23 mai, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la orice administraţie fiscală din structura Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, cu bonurile în original, un act de identitate și o cerere.

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea „conform cu originalul”, pe care se inscrie un număr unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de înregistrare al bonurilor care au făcut obiectul cererilor de revendicare, va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.

În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1.000.000 lei este împărţit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticităţii bonurilor câştigătoare.

Dar, dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constată depăşirea numărului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câştigători, notează Mediafax.

În cazul realizării celei de a doua etape de selecţie în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Extragerea va fi efectuată cu urnele Loteriei, într-o nouă extragere televizată, care va fi anunţată ulterior. Numărul extras în cadrul acestei trageri va fi primul câştigător şi, totodată, baza de referinţă la care se aplică crescător un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câştigător. Dacă în urma aplicării acestei proceduri de selecţie se depăşeşte numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă, următorul număr câştigător din listă este dat de diferenţa dintre suma determinată prin aplicarea pasului la baza de referinţă şi numărul unic maxim atribuit, continuând cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege. În procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind câştigătoare sunt eliminate din listă.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale” şi verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală.

Pentru prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale, organizată în a doua zi de Paşti, au fost depuse 18.215 de cereri de revendicare a premiului, cele mai multe în Bucureşti, Cluj şi Braşov, iar la polul opus s-au situat judeţele Giurgiu, Călăraşi şi Ilfov, câştigul fiind de 54,9 lei dacă toate bonurile ar fi validate.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor