Revolutionam ideea de supermarket: il aducem chiar la tine acasa

Reactualizat la:
Revolutionam ideea de supermarket: il aducem chiar la tine acasa
© foto: cutiata.ro
ADVERTORIAL. Doi tineri timișoreni revoluționează ideea de supermarket, aducându-l chiar la tine acasă, în doar 3 pași simpli: intri pe supermarketul online www.cutiata.ro, alegi produsele de care ai nevoie, setezi ora livrării, iar cumpărăturile pleacă din depozit, ambalate în cutii speciale și sunt aduse chiar la ușa ta.

Pornind de la un concept inedit, acela al unui supermarket online, alimentat din propriul depozit de produse, CutiaTa.ro îți oferă mai mult timp liber.

„Statul în trafic, curățenia casei, spălatul, călcatul și desigur drumul până la supermarket sunt activități săptămânale care ne consumă timpul. Investim atât de mult din viața noastră în astfel de lucruri, încât finalul zilei ne prinde în fața televizorului, lipsiți de energie. Atunci când am pus bazele supermarketului online CutiaTa.ro, ne-am gândit la un sistem simplu și rapid, care să îmbunătățească stilul de viață al oamenilor, oferindu-le mai mult timp liber! Aducem supermarketul chiar la ușă, acasă sau la birou!“ – declară cei 2 timișoreni, fondatori ai Cutiata.ro.

CutiaTa-Tion-02

Conform studiilor, săptămânal pierdem între 6-8 ore în supermarket, alegând produse de pe raft și stând la cozi, alimentând consumerismul și obiceiul de a cumpăra în mod compulsiv. Bazându-se pe un sistem de comandă simplu, realizat exclusiv online, CutiaTa.ro dispune de peste 1500 de produse din care poți alege. Astfel, lista de cumpărături online, ajunge la tine acasă rapid și eficient, pentru ca tu să te bucuri de fiecare clipă din viața ta.

CutiaTa-Tion-03

În plus, chiar dacă nu ești din Timișoara, CutiaTa.ro livrează inclusiv în zonele limitrofe ale orașului, în zonele rezidențiale și localitățile: Dumbrăvița, Giarmata, Cernateaz, Pișchia, Giarmata Vii, Ghiroda, Remetea Mare, Izvin, Bucovăț, Bazoșu Nou, Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Albina, Urseni, Rudicica, Giroc, Chișoda, Șag, Utvin, Parța, Sânmihaiu Român, Sânmihaiu German, Săcălaz, Beregsău Mare, Dudeștii Noi, Sânandrei și Covaci.

CutiaTa-Tion-04

Cui poate fi util siteul www.cutiata.ro?

Oricărei persoane care nu vrea să piardă timpul prin supermarket, mămicilor care stau acasă cu micuții lor și se pot bucura de timp de calitate, persoanelor care sunt plecate des din oraș și pot comanda online cumpărăturile care vor fi livrate direct acasă la părinții lor în vârstă… CutiaTa.ro este soluția optimă pentru oricare dintre aceste situații și în plus poți comanda de pe orice tip de device.

CutiaTa.ro – noi livrăm, tu câștigi timp!

(141095)
Regulament de plasare a anunturilor