Regiunea Vest, locul trei pe tara la trimis bani la bugetul central

De M. Hoster
6Comentarii
Regiunea Vest, locul trei pe tara la trimis bani la bugetul central
© TION: Regiunea Vest, locul trei pe tara la trimis bani la bugetul central
Regiunea de vest a României trimite din nou la buget mai mulţi bani decât i s-au trasat sarcini. În februarie, valoarea sumelor colectate şi trimise la bugetul central a fost de 565,53 milioane de lei, adică un plus de 19,15 milioane de lei faţă de cât era prevăzut.


În luna februarie 2015, programul de încasări stabilit pentru Direcţia Regională de Finanţe Timişoara a fost de 546,38 milioane lei, iar totalul încasărilor la Bugetul General Consolidat a fost de 565,53 milioane lei. Asta înseamnă că la nivelul regiunii s-a realizat un plus de 19,15 milioane lei sau un plus de 3,50%.

Timişul a avut din nou cea mai mare depăşire din regiune, în timp ce Caraşul nu a reuşit să îndeplinească planul de încasări: Administrația Județeană a Finanțelor Publice Arad – 103,81%; Administrația Județeană a Finanțelor Publice Caraș-Severin – 98,71%; Administrația Județeană a Finanțelor Publice Hunedoara – 102,99%; Administrația Județeană a Finanțelor Publice Timiș – 104,46%.

Cumulat la nivelul primelor două luni ale anului 2015, programul de încasări stabilit în sarcina Direcției regionale a fost de 1,233 miliarde lei, iar încasările efective au fost de 1,259 miliarde lei, ceea ce conduce la un grad de realizare a programului de 102,12%.

La nivel de țară, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara a ocupat locul trei în realizarea programului de încasări aferent lunii februarie 2015.

 6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor