RCM Saracens Timisoara invinge, după o partida reusita, Universitatea Cluj

De M. Hoster
RCM Saracens Timisoara invinge, după o partida reusita, Universitatea Cluj
© TION: RCM Saracens Timisoara invinge, după o partida reusita, Universitatea Cluj
RCM Saracens Timişoara a reuşit în sfârşit să susţină un prim meci amical. Adversari pe terenul din Ronaţ au fost cei de la Universitatea Cluj. Partida chiar a fost una amicală, s-au jucat trei reprize a câte 30 de minute fiecare, special pentru a se testa întregul lot. Iar Timişoara a testat în această partidă trei noi jucători. RCM Saracens Timişoara – U Cluj: 38 – 21.


Jucătorii lui Grainger Heikell şi Sosene Anesi au jucat în sfârştit rugbi. Pe teren propriu au putut să pună în evidenţă cele acumulate la antrenamentele din această iarnă. Din echipă au lipsit jucătorii convocaţi pentru meciul naţionalei cu Germania, dar au apărut pe teren alţi trei rugbişti nou veniţi: Dimitri Avramovic, un jucător sârb, un tânăr jucător venit de la Cluj, Csapari, respectiv un australian, Hayden O’Donell.

După primul balon, jucat de Petre Mitu, un fost mare rugbist, cele două echipe au arătat că pot juca un rugbi de calitate. Primul eseu a fost opera lui Randall Morrison, transformarea aparţinându-i lu Jody Rose. A urmat un al doilea eseu, tot de la Morrison, dar netransformat. Acţiunile bune ale timişorenilor nu s-au oprit aici şi Tangimana a culcat balonul în terenul de ţintă a treia oară. Cu transformarea ataşată scorul a ajuns la 19 – 0. Clujul a redus din handicap prin Van Wyk Mc Grath, fost jucător al bănăţenilor. Nu avea să se termine repriza fără o nouă reuşită, a marcat Căpăţână, iar la prima pauză era 26 – 7.

În a doua repriză de 30 de minute a înscris doar Clujul, dacă un eseu de penalizare se poate numi înscriere. A urmat transformarea şi şapte noi puncte pentru echipa clujeană. Moala a înscris în repriza a treia, iar Umaga a transformat. Nici Clujul nu a cedat iniţiativa şi Paraschiv a realizat un nou eseu, dublat şi de o transformare. Noul venit la RCM, Avramovic, a înscri şi el un eseu, stabilind scorul final la 38 – 21.

La Timişoara au jucat: Militaru, Căpăţână, Manasa Saulo, Drenceanu, Lazăr, Morisson, Mureşan, Lemeki, Csapari, Rose, Moala, Tangimana, Kinikinilau, Umaga, Shannon. Au mai intrat: Gorcioaia, Taupaki, Neacşu, Tănase, O’Donnell, Brian, Avramovic, Zaharia.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !