Protest al profesorilor de la sindicatul Spiru Haret în fața Prefecturii Timiș

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
14Comentarii
Protest al profesorilor de la sindicatul Spiru Haret în fața Prefecturii Timiș
© Tion: Protest al profesorilor de la sindicatul Spiru Haret în fața Prefecturii Timiș
Profesorii de la Sindicatul Spiru Haret protestează în stradă, la Timișoara. Cadrele didactice cer, printre altele, drepturile și sporurile bănești. Membri ai sindicatului Spiru Haret din Timiș sunt în fața Palatului Administrativ, sediu al Instituției Prefectului Timiș.

Profesorii cer acordarea unor sporuri și drepturi bănești. Pe lângă acordarea sporului de suprasolicitare neuropsihică de 10 la sută întregului personal didactic din învățământul preuniversitar, cadrele didactice cer și stoparea restrângerilor de activitate la unitățile de învățământ tehnologic și plata, în regim de urgență, a tuturor sumelor rezultate din sentințele judecătorești definitive, anterioare datei de 31 decembrie 2018.

În fața Prefecturii profesorii au scandat „Mincinoșii, mincinoșii” și au fost citite revendicările cadrelor didactice.

„Este vorba, printre altele, despre acordarea sporului de suprasolicitare neuropsihică de 10 la sută pentru toată lumea, pentru că nu l-a primit toată lumea, plata în regim de urgență a sumelor rezultate din hotărâri judecătorești, acordarea corectă a alocației de hrană, plata sporurilor de condiții de muncă și alte revendicări”, a spus Virgil Popescu, președintele sindicatului Spiru Haret Timiș.

Reprezentanții sindicatului au depus un memoriu cu revendicările lor la Instituția Prefectului Timiș, fiind primiți de subprefectul Daniel Franțescu.14Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor