Profesorii din Timis primesc rezultatele examenului de titularizare in invatamant

De Catalin Radu
Reactualizat la:
Profesorii din Timis primesc rezultatele examenului de titularizare in invatamant
Profesorii din Timis primesc rezultatele examenului de titularizare in invatamant
Cele peste 1.000 de cadre didactice care au participat la proba scrisă a examenului de titularizare așteaptă primele rezultate pentru a afla dacă vor ocupa unul dintre cele 140 de posturi din județul Timiș. Concurența este de aproape opt persoane pe un loc.

Unul dintre cele 140 de posturi titularizabile poate fi ocupat doar cu o notă mai mare de șapte. La ieșirea din examenul final, care a avut loc marți, 30 iulie, profesorii au declarat că subiectele au fost mai dificile decât cele de anul trecut. Astăzi, 5 august, primele rezultate ale titularizării vor fi afișate după ce lucrările au fost corectate în opt centre din țară.

UPDATE: Primele rezultate ale probei scrise au fost publicate. Multe note de unu, doi și trei!

Numeroși profesori nu au reușit să ia notă „de trecere”, obținând rezultate foarte slabe la disciplinele alese. Note de 1.6, 1.9, 2.05 etc. pot fi întâlnite la numeroase obiecte, de la Limba și literatura română și până la Istorie sau Religie Ortodoxă. Recordurile negative aparțin mai multor profesori de Limba română, Matematică și Religie ortodoxă, care au reușit să obțină doar punctul din oficiu. Aceștia sunt urmați de un maistru de electrotehnică și o profesoară de română, ale căror rezultate sunt note de 1.2.

De cealaltă parte, un profesor de Limba română din Timișoara a reușit să obțină 10 la proba scrisă a titularizării. Aceeași notă perfectă a fost obținută de un profesor de Filosofie, doi de Istorie și unul de Alimentație publică S-au înregistrat, de asemenea, numeroase note peste 9. Toate rezultatele sunt afișate pe site-ul admitere.edu.ro.

UPDATE 2: Jumătate din candidații timișeni pentru un post titularizabil în învățământul preuniversitar au reușit să ia note care să le permită intrarea pe post.

Mai exact, procentul celor care au obținut note suficient de mari pentru un post de titular, cuprinse între 7 și 10, este de 50.09 la sută. Din totalul de 1.246 de candidați înscriși la proba scrisă doar 990 au primit și notă, restul fiind absenți, eliminați sau cu lucrări anulate. Dintre cei notați, 802 au reușit să obțină note peste cinci, ceea ce înseamnă că pot prinde un post de suplinitor.

În Timiș au fost înregistrate cinci note de 1 și 183 de note până în 4.99. 10 au reușit să ia opt profesori, alți 85 reușind rezultate de peste 9.

Doi profesori au copiat la examenul de titularizare: concurenta in Timis este de opt pe un loc

Sotia inspectorului scolar general adjunct, unul dintre cei doi profesori care au copiat la titularizare

 

 



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor