Problema numelui ASU Politehnica: Marian Iancu ameninta FRF cu suspendarea participarii in cupele europene

De Marcel Hoster
6Comentarii
Marian Iancu
Marian Iancu
Patronul celor de la FC Politehnica Timişoara, Marian Iancu, nu se lasă cu una cu două în vendeta sa cu suporterii. El insistă asupra luării unor măsuri împotriva ASU, echipa deţinută de Universitatea Politehnica, cerând eliminarea acestei denumiri din cea a echipei. În caz contrar ameninţă cu solicitarea suspendării echipelor româneşti în cupele europene.

Marian Iancu rămâne tot supărat pe suporterii fostei sale echipe. El insistă în dorinţa sa de elimina total din denumirea echipei de fotbal a Universităţii Politehnica, ASU,  a denumirii „Politehnica” şi a interzicerii folosirii culorilor alb-violet în paralel cu acest nume. În cazul în care cererea nu va fi respectată Iancu spune că va cere suspendarea participării echipelor româneşti în cupele europene.

Vă reamintim că  mare parte dintre suporterii fotbalului timişorean au decis să  susţină această echipă, considerată ca fiind cea mai reprezentativă pentru ceea ce a fost echipa „originală” Politehnica. Se pare că de la această susţinere se trage şi insistenţa lui Iancu, el fiind într-un război deschis cu cei care l-au huiduit constant atunci când echipa din Liga a doua a fost lăsată baltă de patron în finalul campionatului precedent.

Astfel, bucureşteanul a trimis, luni, o nouă somaţie pe adresa Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş. Prin intermediul acestei somaţii solicită transmiterea către FC Politehnica Timişoara a unei liste cu măsurile luate împotriva ASU Politehnica ca urmare a transmiterii, pe data de 7 august, a adresei prin care se solicită interzicerea folosirii numelui „Politehnica” asociat cu culorile alb-violet, societatea patronată de Iancu fiind singura deţinătoare a numelui respectiv, conform sentinţei obţinute la TAS. Chiar dacă e administrată de Universitatea Politehnica, respectiva echipă nu are voie să folosească respectiva denumire fără acordul său, mai spune Iancu.

Ameninţările sale sunt destul de clare, dacă până pe data de 15 august nu se vor lua măsurile necesare pentru rezolvarea problemei patronul FC Politehnica ameninţă cu reclamaţii la FIFA şi, implicit, la UEFA. Dacă problema nu va fi rezolvată, spune Iancu în somaţia depusă la AJF Timiş, va solicita la UEFA sancţionarea Federaţiei Române de Fotbal prin suspendarea participării formaţiilor româneşti în cupele europene, dar şi daune interese pentru nerespectarea deciziei TAS.

Iancu nu vrea ca echipa suporterilor sa se numeasca Poli. Fanii sunt increzatori in echipa lor

Razbunarea lui Iancu are noi ecouri: AS Poli nu are voie sa folosească acest nume6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor