Principalul furnizor local de electricitate incepe instalarea contoarelor inteligente in Timis

De Marcel Hoster
2Comentarii
Principalul furnizor local de electricitate incepe instalarea contoarelor inteligente in Timis
Cea mai importantă companie de distribuţie a energiei electrice din judeţul Timiş va trece în acest an la instalarea de contoare inteligente la domiciliul utilizatorilor. Peste 40.000 de asemenea aparate vor fi instalate în zona de vest a României, ca un fapt inedit contoarele sunt realizate de o societate din Timişoara.

Companiile de distribuţie de electricitate ale grupului Enel, principalul furnizor de energie electrică din Timiş, vor instala în 2017 peste 150.000 de contoare inteligente în regiunile în care activează în România – Muntenia Sud, Dobrogea și Banat, ca urmare a aprobării de către Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a celui de-al treilea proiect pilot de instalare a contoarelor inteligente. Deja, la nivel naţional au fost deja instalate 140.000 de asemenea contoare inteligente, pe termen mediu se doreşte instalarea de asemenea contoare inteligente pentru toţi consumatorii, transmit reprezentanții companiei.

Clienții incluși în cel de-al treilea proiect pilot vor beneficia de citiri ale contorului de la distanță, care înlocuiesc citirile de pe teren și estimările de consum. Contoarele inteligente pot comunica cu distribuitorul în timp real, permițând o identificare mai ușoară a defecțiunilor de reţea, astfel încât compania să poată interveni în caz de avarii mai rapid și mai eficient, îmbunătățind astfel calitatea rețelelor și a serviciilor. În Banat se vor instala contoare cu noua tehnologie pentru peste 40.000 de clienți din mediul urban și rural din județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș.

În județul Timiș asemenea dispozitive vor fi instalate în localitățile Baloșești, Barna, Bethausen, Boțești, Botinești, Chişoda, Cladova, Coşava, Cutina, Drăgșinești, Drinova, Dumbrăvita, Fardea, Gelu, Ghiroda, Giarmata, Giarmata-Vii, Giroc, Hăuzești, Jurești, Leucușești, Lugoj, Margina, Mâtnicu Mic, Periam, Românești, Săceni, Şandra, Sânpetru Mic, Sărăzani, Surducu Mic, Timișoara, Traian Vuia, Uihei.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor