Primul loc la un concurs national pentru elevii de la Colegiul Economic F.S. Nitti Timisoara

De Adrian Panduru
Primul loc la un concurs national pentru elevii de la Colegiul Economic F.S. Nitti Timisoara
© TION: Primul loc la un concurs national pentru elevii de la Colegiul Economic F.S. Nitti Timisoara
Doi elevi din clasa a XI-a ai Colegiului Economic “Francesco Saverio Nitti” au reușit să se claseze pe primul loc în competiția organizată de Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic (C.N.D.I.P.T) și Romanian Coordination of Training-firms- R.O.C.T., competiție la care au participat echipajele a 7 regiuni din țară și echipajul municipiului București.

Reprezentanții Regiunii Vest la faza națională a Competiției Business Plan, care a avut loc la București, în data de 7 mai 2015, au fost și în acest an elevii Colegiului Economic “Francesco Saverio Nitti”, elevi coordonați de profesoara Boe Gheorghița. Este vorba despre Fometescu Adelina și Fărcălău Alexandru, ambii elevi în clasa a XI-a.

Ideea de afacere și planul de afaceri conceput și prezentat de elevii firmei de exercițiu au fost apreciate de juriu și de public, aceștia demonstrând și probând practic competențe antreprenoriale și abilități de comunicare formate în cadrul exersării în firma de exercițiu, o metodă modernă de instruire, obiectivele competiției (valorificarea spiritului antreprenorial și a liberei inițiative prin firma de exercițiu; dezvoltarea unor competențe necesare întreprinzătorului dinamic: gândirea critică, luarea deciziilor, asumarea responsabilităților, autoorganizarea și autoevaluarea individuală; încurajarea competiției) fiind atinse.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !