Primaria Timisoara scoate la licitatie cafeneaua si sala de culturism si fitness de la Olimpia

De A.S.
4Comentarii
Primaria Timisoara scoate la licitatie cafeneaua si sala de culturism si fitness de la Olimpia
© TION - Primaria Timisoara scoate la licitatie cafeneaua si sala de culturism si fitness de la Olimpia
Reprezentanţii Primăriei Timişoara plănuiesc să scoată la licitaţie, pentru închiriere, două spaţii din incinta Sălii „Constantin Jude” – Sala Olimpia, “la pachet”. Este vorba de cafenea şi de sala de culturism şi fitness. Un proiect de hotărâre în acest sens urmează să fie aprobat, marţi, în consiliul local. Vedeţi în continuare ce condiţii se impun.

Proiectul de hotărâre elaborat de reprezentanţii municipalităţii face referire la scoaterea la licitaţie publică deschisă a unor spaţii disponibile care sunt situate în incinta Sălii Polivalente Olimpia, de pe Aleea FC Ripensia, la parter şi mezanin, în vederea închirierii.

În primul spaţiu, cafeneaua, de 110 metri pătraţi, se doresc în continuare activităţi de alimentaţie publică, cu vânzarea de băuturi alcoolice. „Amenajarea unei cafenele este necesară pentru a oferi servicii de alimentaţie publică spectatorilor prezenţi la competiţiile divizionare de jocuri sportive (baschet, handbal, volei) şi concursuri la discipline sportive individuale (lupte, gimnastică, arte marţiale, dans sportiv etc.) care se desfăşoară în Sala Polivalentă Olimpia. De asemenea, unitatea poate deservi şi categoria de tineri şi spectatori din zona Complexului Studenţesc şi Stadionului Municipal Dan Păltinişanu”, precizează autorităţile locale.

În cel de-al doilea spaţiu, sala de sport pentru culturism şi fitness, de 525 de metri pătraţi, plus 85 de metri pătraţi anexe-vestiare, se vor putea desfăşura activităţi sportive, recreative şi activităţi comerciale de vânzare a unor produse „specifice pentru susţinerea activităţii sportive”, spun reprezentanţii primăriei. Se închiriază pentru sală de culturism şi fitness-aerobic.

„Menţionam că actualmente în acest spaţiu funcţionează o sală de culturism şi fitness (n.r. – a lui Florin Teodorescu), care în urma încetării contractului de închiriere avut cu Direcţia pentru Sport şi Tineret a judeţului Timiş foloseşte spaţiile din incinta sălii polivalente achitând, în baza unei fişe de calcul, o taxă de utilizare a domeniului public şi contravaloarea utilităţilor consumate. Este necesară închirierea spaţiului cu destinaţie „sala de sport pentru culturism şi fitness” prin licitaţie publică, în condiţiile legii”, explică oficialii municipalităţii.

Cele două spaţii vor fi închiriate, prin licitaţie publică deschisă, pe o perioadă de 10 ani, cu posibilitate de prelungire.

„Preţul minim oferit de către fiecare participant va fi de 3 euro/ mp/ lună, pentru fiecare dintre spaţiile disponibile. Licitaţia se efectuează pentru ambele spaţii “la pachet”, şi nu separat. Preţul licitat al închirierii va fi cel puţin egal cu preţul de pornire la licitaţie”, mai precizează autorităţile locale.

Viitorii chiriaşi vor fi obligaţi să facă şi anumite investiţii, pentru a amenaja spaţiile respective, iar primăria stabileşte din start că la final, când vor înceta contractele de închiriere, nu vor avea dreptul la nicio despăgubire.

Câştigătorii vor fi desemnaţi în funcţie de preţul pentru chirie, investiţia propusă, designul şi soluţia tehnică de amenajare care sunt propuse, calitatea materialelor şi chiar calitatea echipamentelor/ a aparatelor sportive.

Contractul de închiriere va cuprinde şi unele clauze speciale cu privire la alcool şi tutun. Chiriaşul nu va avea voie să vândă sau să distribuie băuturi alcoolice în interiorul sălii polivalente, pe terenul de joc şi în tribune. Distribuirea băuturilor a căror comercializare va fi permisă se va face numai în pahare din hârtie sau material plastic. Atunci când vor fi competiţii sportive, va fi interzisă vânzarea sau distribuirea băuturilor alcoolice, cu minim 4 ore înainte de începerea competiţiei şi până când ies spectatorii, la final. De asemenea, fumatul va fi interzis în spaţiile închiriate la Sala Olimpia.

 4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor