Primaria Timisoara cauta administratori pentru crese

De Roxana Deaconescu
Primaria Timisoara cauta administratori pentru crese
© Tion: Primaria Timisoara cauta administratori pentru crese
Din nou angajări la Primăria Timișoara. Municipalitatea organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante. Este nevoie de educatori, îngrijitori și de administratori de creșe.

Municipalitatea angajează trei administratori creșă cu ½ normă. Viitorii administratori trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă, precum și o vechime de minimum doi ani.

Se caută și nouă educatori puericultori, care să aibă studii medii absolvite cu diplomă, dar și cursuri de educatori, dar și șapte îngrijitori, care să aibă studii generale absolvite cu diplomă. Niciunul nu are nevoie de experiență în muncă.

Fiecare candidat trebuie să depună câte un dosar, care să conțină mai multe documente: copie după actul de identitate, cerere de înscriere, copii după diplomele de studii și specializări, copia carnetului de muncă sau adeverință care să ateste vechimea în muncă, cazierul judiciar, adeverință care să ateste starea de sănătate și Curriculum Vitae. Acestea pot fi duse la primărie până în 21 aprilie.

Proba scrisă a concursului are loc în 27 aprilie, la ora 10, la sediul primăriei. Relații suplimentare se pot afla de la numărul de telefon 0256.408.372, iar bibliografia se găsește pe site-ul Primăriei Timișoara.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor