Pregatiti de vara! Locul din Timisoara de unde plecati cu un zambet stralucitor

Reactualizat la:
Pregatiti de vara! Locul din Timisoara de unde plecati cu un zambet stralucitor
ADVERTORIAL. Vara este aici, iar zâmbetele apar din toate părțile. Este la modă să zâmbești și este o practică chiar benefică. Dar ce te faci atunci când dantura nu-ți permite să ai un zâmbet strălucitor? Mergi la dentist, evident, și rezolvi problema. Cabinetul Ultra-Med din Timișoara are grijă de zâmbetul tău și specialiștii de acolo vor face tot ce trebuie pentru ca acesta să fie cel mai strălucitor de pe plajă…

De la cabinetul Ultra-Med din Timișoara veți ieși cu un zâmbet strălucitor, de vară. Atât de strălucitor încât în fotografiile de concediu nici nu mai aveți nevoie de bliț, chiar dacă sunt realizate pe înserat, pe malul mării, ori prin club sau prin vreun loc pe care abia așteptați să-l cunoașteți. Și pentru că e vară și nu aveți nevoie de probleme și… dureri, aici, la Ultra-Med, zâmbetul devine mai frumos și strălucitor fără să spuneți „au”.

Cabinetul este dotat cu aparatură ultraperformantă, care face ca frica de stomatolog să nu mai existe, iar rezolvarea problemelor dentare şi a controalelor periodice să devină un lucru agreabil. Fiecărui pacient în parte îi este propus un plan de tratament bazat pe nevoi specifice și care să țină cont de întreaga sănătate a cavității bucale în ansamblu, nu doar tratamente locale. Importantă este și relația strânsă pe care cei de la Ultra-Med o au cu pacienții pentru a se asigura că planul de tratament se va duce la bun sfârșit.

O parte din reticența pe care unii oameni o resimt cu privire la vizitele la stomatolog se datorează şi experiențelor neplăcute pe care aceștia le-au avut în trecut, odată cu primele vizite la stomatolog, poate chiar în copilărie, iar din moment ce frica de stomatolog s-a instalat, aceasta nu poate dispărea decât cu greu. În ultimii ani însă s-au făcut progrese importante în stomatologie astfel încât eventuala durere pe care pacienții o resimt să fie mult diminuată sau chiar inexistentă. Nivelul înalt de calitate a aparaturii de ultimă generație cu care cabinetul Ultra-Med este dotat garantează pacienților o vizită la stomatolog total lipsită de emoții. Personalul de aici este special instruit pentru a oferi pacienților întreg confortul și a le face timpul petrecut la stomatolog o experiență cât mai plăcută.

Cabinetul acoperă o gamă largă de tratamente. Servicii de terapie complexă și completă leziunilor odontale simple și complicate, servicii de profilaxie și igienizare, servicii de protetică și chiurgie oro-dentară.

Programările pentru consultații se fac telefonic sau online, pe site-ul cabinetului, la pagina de contact. O urgență reprezintă întotdeauna o prioritate și tratamentul ei își găsește loc în cabinetul nostru în ziua respectivă, indiferent de numărul programărilor celorlalți pacienți.

Contact: str. Pavel Jumanca nr.14, Timișoara. Telefon programări: 0723372767.
www.ultra-med.ro.