Peste 18 kilometri de conducte si bransamente pentru gaze naturale se reabiliteaza in Timis, in 2016

De Marcel Hoster
Peste 18 kilometri de conducte si bransamente pentru gaze naturale se reabiliteaza in Timis, in 2016
Principalul furnizor de gaze naturale din Timişoara anunţă că în acest an va investi în modernizarea a circa 18 kilometri de reţea de conducte şi branşamente de gaze naturale din judeţul Timiş. Cele mai importante asemenea lucrări vor avea loc la Timişoara, respectiv la Giarmata Vii şi Lugoj. Puteți consulta pe larg lista străzilor din Timișoara ce urmează să intre în șantier.


Compania E.ON Distribuţie România a investit din 2005 până în prezent, în modernizarea și extinderea a 295 kilometri de rețele de distribuție a gazelor naturale din județul Timiș, cele mai importante investiții fiind derulate la Timișoara, Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Urseni, Albina, Lugoj, Giroc și Dumbrăvița.

Anul trecut, compania a modernizat reţeaua de distribuţie a gazelor naturale din judeţul Timiş pe o lungime de circa 13 kilometri, din care aproximativ 6,5 kilometri de conducte și branșamente au fost înlocuiţi în municipiul Timișoara.

Pentru acest an, compania are ca obiectiv modernizarea a circa 18 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale din judeţul Timiș, valoarea estimată a proiectelor de investiţii depăşind 3,6 milioane lei.

În municipiul Timișoara se vor moderniza aproximativ 9 kilometri din reţeaua locală, în principal pe străzile Cozia, Dr. Ioan Mureșan, Pomiculturii, Constantin cel Mare, Berzei, Traian Vuia, Panselelor, Victor Hugo, Dimineții și Anton Pavlovici Cehov. Investiţii importante vor viza în acest an şi localităţile Giarmata Vii și Lugoj unde se vor moderniza în total peste 9 kilometri de reţea de gaze naturale.

La nivelul întregii companii, prezentă în 20 de judeţe, reţeaua de gaze naturale a fost modernizată (înlocuire conducte şi protecţie catodică) pe o lungime de aproape 6.350 de kilometri şi a fost extinsă pe o lungime de circa 1.250 de kilometri.

Conform furnizorului de gaze naturale, creşterea siguranţei consumatorilor depinde în egală măsură de modernizarea reţelei şi de modul în care sunt folosite diversele surse de energie. În acest an compania anunţă că va continua investiţiile în modernizarea reţelei pentru creşterea siguranţei și a calităţii serviciilor oferite clienţilor, dar şi campaniile de conştientizare a populaţiei privind respectarea cu stricteţe a regulilor de utilizare a surselor de energie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !