Paul Trans va transporta cerealele la destinatie in conditii excelente!

Reactualizat la:
Paul Trans va transporta cerealele la destinatie in conditii excelente!
ADVERTORIAL – În total 122 de ansambluri TIR vă aşteaptă la Paul Trans pentru a vă transporta cerealele la destinaţie. Transporturile sunt asigurate prin intermediul unei companii de specialitate din Germania, până la valoarea de 1,5 milioane de euro.


Dacă aveţi nevoie de o gamă completă de servicii în domeniul transporturilor rutiere, societatea Paul Trans SRL vă poate oferi o gamă extrem de largă în acest domeniu. Pe lângă gamă completă de servicii de transport, Paul Trans SRL vă oferă şi servicii de organizare a transportului în întreaga Europă, partenerul logistic vă garantează că mărfurile dumneavoastră ajung la timp şi în siguranţă la destinaţie.

Societatea timişoreană de transport Paul Trans oferă asigurare pentru un nou serviciu, CEREAL ON THE WAY. Transporturile sunt asigurate prin intermdiul companii germane de specialitate, ASKO GMBH, asigurarea fiind în valoare de 1,5 milioane euro. Acum aceasta asigurarea protejează şi mărfurile cereale transportate.

Societatea de transport pune la la dispoziţia clienţilor 122 de ansambluri TIR, de tip Kipper, capabile să transporte cereale vrac. Sunt disponibile 22 basculante cu suprastructură de fier, iar 100 de ansambluri sunt echipate cu semiremorci capitonate, scânduri de susţinere a mărfii suplimentare şi lanţuri de susţinere a stâlpilor. Se pot încărca până la 25.000 de kilograme cu ajutorul Paul Trans.

Compania Paul Trans a transportat, în decursul anului 2014, cereale în Germania, Franţa, România, Italia, Olanda, Slovenia, Bulgaria. În total peste 2.500.000 kilograme!!

Se oferă preţuri all in şi nu se taxează tur-retur.

Destinaţiile pe care compania de transport are operaţiuni sunt atât cele din Europa, atât în spațiul intracomunitar, cât și în spațiul extracomunitar. Orice aveţi de trimis către partenerul dumneavoastră va beneficia de expertiza Paul Trans. Pe lângă operaţiunile de transport mărfuri clasice, societatea mai oferă şi organizare de transporturi agabaritice grele și speciale pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semănători, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru construcții, utilaj minier, precum și orice alte tipuri de obiecte ale căror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfă.

Paul Trans SRL oferă clienţilor următoarele tipuri de camioane pentru destinațiile prezentate: camioane cu prelată, dubă, jumbo, megatrailer, frigorifice, cu sarcină utilă 20-24 tone și înălțime de până la 3 metri, cu sarcină utilă de 3,5 tone și 7,20 metri, cisterne. Deplasarea pe rutele stabilite este coordonată de profesioniști care analizează solicitările și oferă soluții personalizate pentru fiecare client în parte.

Mai multe informaţii legate de serviciile oferite, dar şi de soluţii personalizate şi comandarea unor servicii din partea celor de la Paul Trans pot fi obţinute la sediul din Timişoara al companiei, situat în Calea Martirilor 1989, nr 61, 300762, la telefon: 0766060384 – Mobil – 24/24 h, la birou – 0256486077, sau fax – 0256211407. De asemenea, societatea poate fi contactată pe e-mail, la adresa contact@paul-trans.ro.