Partenerii Inform Media au intrat in arena cu „leul” Marius Ghenea

De Bogdan Marta
Reactualizat la:
2Comentarii
Partenerii Inform Media au intrat in arena cu „leul” Marius Ghenea
© foto: Cornel Putan
Cunoscutul speaker și antreprenor Marius Ghenea s-a aflat la Timișoara la invitația Inform Media, el vorbindu-le partenerilor noștri despre principiile sănătoase de business, adaptate vremurilor în care trăim.

Pentru al cincilea an consecutiv, Inform Media, trust de presă din care fac parte publicațiile timișorene Agenda, Publi Tim și portalul de știri Tion.ro, a organizat un eveniment menit să vină în sprijinul mediului de afaceri local pentru a-și promova mai bine și mai eficient produsele. Ediția din acest an a evenimentului numit MediaMax a avut loc în ziua de 10 octombrie și a adus în fața colaboratorilor din mediul de afaceri de pe plan local o nouă formulă.

Ediția 2018 a evenimentului MediaMax, destinat exclusiv companiilor care activează pe piața locală, a inclus, pe lângă întâlnirea cu reprezentanți ai mediului de afaceri interesați să își promoveze produsele , și un curs de antreprenoriat, marketing și vânzări susținut de Marius Ghenea, cunoscut om de afaceri și antreprenor, co-fondator al Venture Connect, o platformă de sprijin pentru antreprenori de start-up și investitori. Pe lângă implicarea în propriile acțiuni de antreprenoriat, Marius Ghenea este implicat și în multe activități educaționale, el find și autorul primei cărți de antreprenoriat din România.

Evenimentul, care s-a desfășurat în două sesiuni intens urmărite de participanții invitați, a fost deschis de Anca Pavel Bucșa, director de produs, care a prezentat publicațiile editate la Timișoara, atât pe cele devenite tradiționale, emblematice pentru zona de Vest, respectiv Agenda și Publi Tim, ambele cu apariții neîntrerupte de peste 27 de ani, cât și pe cele mai noi, precum portalul Tion.ro, site-ul care înregistrează cel mai mar număr de cititori online din zonă. Prezentarea a cuprins și cele mai noi publicații apărute în portofoliu – Publi Tim Plus și Publi Tim Rural. Nu au fost uitat nici revistele pe care redacția din Timișoara le editează periodic, și anume IT Com, Afaceri în Timiș, Almanahul Agenda, care apare în fiecare an începând din 1994, sau suplimentul Afaceri de succes în Timiș.

Noua formulă a evenimentului MediaMax a cuprins un mic curs de antreprenoriat, marketing și vânzări susținut de antreprenorul Marius Ghenea, un scurt ghid util oamenilor de afaceri care doresc să își extindă activitatea și să își gestioneze mai bine resursele financiare, pe cele de personal și să își pună mai bine în valoare ideile novatoare pe o piață concurențială puternică. Au fost atinse aspecte precum funcțiile antreprenoriatului, atributele unui antreprenor de succes, nevoia de echipă și rolurile într-o echipă de business. Marius Ghenea a avut o prezentare interesantă și asupra marketingului eficient online și în presa scrisă, subliniind necesitatea ca o firmă să își facă cunoscute produsele în mod constant și eficient, beneficiind de diverse medii de comunicare, prin publicații scrise, online sau audio-vizuale. Nu în ultimul rând, Marius Ghenea s-a referit, din nou cu explicații clare și concrete, la analiza de fezabilitate și la analiza resurselor de capital necesare, aspecte deosebit de importante pentru o afacere aflată la început de drum ori una care își dorește o dezvoltare de succes a unei afaceri deja începute.

Participanții la evenimentul MediaMax au avut ocazia să afle direct variantele pe care Inform Media le pune la dispoziția antreprenorilor activi pe piața locală, astfel încât aceștia să își facă mai bine cunoscute produsele pe care le oferă clienților din domeniile în care activează.

A fost un nou eveniment reușit organizat de Inform Media și care pregătește noile experiențe pe care le are în vedere pentru jucătorii de pe piața locală.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor