O luna de spectacole: Subcarpati si Hamlet, Prostii sub clar de luna si altele, in ianuarie la Timisoara

De Simina Bratu
O luna de spectacole: Subcarpati si Hamlet, Prostii sub clar de luna si altele, in ianuarie la Timisoara
„M-am hotărât să devin prost”, „demoHamlet. Concert Subcarpați”, „Proștii sub clar de lună” sau „Avioane de hârtie”! Acestea sunt doar câteva dintre spectacolele pe care Teatrul Național Timișoara le va pune în scenă în ianuarie 2016.

După un an de recorduri, premiere spectaculoase și zeci de reprezentații cu casa închisă, Teatrul Național din Timișoara pregătește deja un debut promițător pentru anul 2016. După o binemeritată pauză, pe data de 8 ianuarie, timișorenii sunt invitați la cea de-a doua reprezentație „demoHamlet. Concert Subcarpați”, spectacol regizat de Ada Lupu. Astfel, o parte din celebra piesă a lui Shakespeare se va întâlni, din nou, cu muzica băieților de la Subcarpați. Evenimentul se va ține în Sala Mare, de la ora 19.

Apoi, pe 9 ianuarie, la Studio „Uțu” (str. Mășști nr. 2, et. 5), de la ora 19, se va juca „M-am hotărât să devin prost”, după Martin Page. De asemenea, pe data de 10, de la aceeași oră, tot la Studio „Uțu”, timișorenii vor putea să vadă spectacolul „Cloaca” de Maria Groos, în regia Mihaelei Lichiardopol.

„Oxigen” de Ivan Vîrîpaev va ajunge în scenă pe 12 ianuarie, de la ora 19, la Studio „Uțu”. De asemenea, pe data de 13, de la aceeași oră, la Sala 2, se va juca „Scrisori de dragoste către Stalin”.

Pe 14 și pe 15 ianuarie, timișorenii sunt chemați din nou la teatru. De data aceasta la spectacolul „Eminul meu iubit”. Ambele reprezentații se vor juca de la ora 19, la Studio „Uțu”.

Iubitorii de teatru din urbea de pe Bega sunt invitați la „Prin Vis”, sâmbătă, 16 ianuarie, la Sala 2, de la ora 19. Duminică, pe 17, seria de spectacole continuă cu „Iată femeia pe care o iubesc”, după Camil Petrescu.

Pe 18 ianuarie, Teatrul Național Timișoara ne invită într-un spațiu mai puțin convențional… la Fabrica de Bere. Aici se va juca „Boborul”, după I. L. Caragiale, spectacol care s-a bucurat de mult succes și în 2015. O zi mai târziu, pe 19 ianuarie, „Avioane de Hârtie”, de Elise Wilk se va pune în scenă la Studio „Uțu”.

În data de 20 ianuarie, timișorenii sunt așteptați la două reprezentații excepționale. Prima, se va juca de la ora 11, în Sala Mare, fiind vorba despre spectacolul pentru copii „Cenușăreasa”. Apoi, de la ora 19, la Studio „Uțu”, spectatorii vor urmări „Say it Now”, de Mihaela Michailov și Macelino Valiente.

Tot de la ora 19, dar pe 21 ianuarie, publicul se va putea bucura de spectacolul „În afara jocului”, la Studio „Uțu”. În aceeași locație și de la aceeași oră, pe 22 ianuarie, puteți vedea „Nu, eu nu regret nimic”. Mai apoi, pe 23 ianuarie, iubitorii de teatru sunt chemați la „Te uită cum ninge Decembre…”, spectacol care se va ține pe holul Teatrului Național Timișoara.

După câteva zile de pauză, seria de reprezentații continuă, de data aceasta, pe 26 ianuarie, la Studio „Uțu”. Este vorba despre spectacolul „Un Romeo și o Julieta – un scandal urban”, un concept al Laurei Avarvari, după celebra tragedie a lui Shakespeare.

Pentru cei mici s-a pregătit și „Sarea în bucate”, în regia Mirelei Puia. Spectacolul se va juca pe 27 ianuarie, de la ora 11, în Sala Mare.

Pe 28 ianuarie, în Sala 2, publicul va putea să urmărească „Intim”, la Sala 2, iar pe 29 ianuarie „Down Way”, la Studio „Uțu”. Ambele reprezentații vor avea loc la ora 19.

Finalul de lună aduce la Teatrul Național Timișoara musicalul „Disney: Frumoasa și Bestia”, pe 30 ianuarie, în sala Mare. Nu în ultimul rând, ianuarie se încheie cu „Proștii sub clar de lună”, unul dintre cele mai apreciate spectacole ale anului 2015. Reprezentația se va ține pe 31 ianuarie, la Sala Mare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor