Noi angajari la Primaria Timisoara. Se cauta 23 de consilieri

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:
6Comentarii
Noi angajari la Primaria Timisoara. Se cauta 23 de consilieri
Primăria Timișoara face noi angajări. Scoate la concurs 23 de funcții publice de execuție vacante. E nevoie de la consilieri IT, până la oameni care să lucreze la monitorizarea traficului sau la birourile Drumuri și Poduri și Sport și Cultură.

23 de oameni se caută la Primăria Timișoara. Concursul este programat pentru data de 9 martie, la ora 10, atunci când are loc proba scrisă. Dosarele de înscriere se pot depune până în 29 februarie.

Se caută, așadar, un consilier clasa I gradul debutant la Compartimentul Servicii Informatice și de Comunicații, care trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – specializarea Științe ale comunicării. Candidatul trebuie să aibă cunoștințe de operare pe calculator Word și Excel, nivel avansat.

Viitorul consilier clasa I gradul asistent de la Compartimentul Servicii Informatice și de Comunicații are nevoie de studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – specializarea Calculatoare și Tehnologia Informației/ Ingineria sistemelor și de minimum un an vechime. Trebuie să aibă cunoștințe de tehnologia informației la nivel avansat.

Candidatul care vrea să ocupe postul de consilier clasa I gradul superior în cadrul Biroului Relații Internaționale trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – specializarea Economică și o vechime de minimum 9 ani. De asemenea, trebuie să știe să lucreze în Word și Excel la nivel mediu, dar și să vorbească engleză și franceză la nivel avansat.

La Compartimentul Monitorizare Trafic se caută trei consilieri. Doi trebuie să fie clasa I gradul principal, să aibă studii universitare absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea Calculatoare și Tehnologia Informației/ Ingineria sistemelor; Ingineria transporturilor și a traficului și minimum 5 ani experiență, precum și cunoștințe de Tehnologia Informației, la nivel mediu. Consilierul clasa I gradul asistent are nevoie de studii asemănătoare, dar de o experiență de minimum un an și de cunoștințe la nivel mediu.

Tot la Compartimentul Monitorizare Trafic se caută un referent clasa III gradul debutant, cu studii medii absolvite cu diplomă și cunoștințe de Tehnologia Informației – nivel mediu.

Pentru Biroul Drumuri și Poduri este nevoie de doi consilieri clasa I gradul asistent, cu studii universitare absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea Inginerie civilă și cu o experiență de minimum un an. Trebuie să aibă cunoștințe de operare pe calculator Word, Excel, nivel mediu.

La același birou Drumuri și Poduri se caută și un consilier clasa I gradul principal, care să aibă studii universitare absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea Inginerie civilă – minimum cinci ani. Are nevoie de cunoștințe de operare pe calculator Word, Excel, la nivel mediu.

Pentru Biroul Generare și Monitorizare Proiecte Drumuri este nevoie de doi consilieri clasa I gradul principal. Aceștia trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene/ Economice/ Ingineria transporturilor și a traficului – minimum cinci ani. De asemenea, trebuie să știe să lucreze în Word și Excel, la nivel mediu.

La același Birou de Generare și Monitorizare Proiecte Drumuri se caută și trei consilieri clasa I gradul debutant, cu studii universitare absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene/ Economice/ Ingineria transporturilor și a traficului. Trebuie să știe la nivel mediu Word și Excel.

Viitorul consilier clasa I gradul superior din cadrul Biroului Generare și Monitorizare Proiecte Drumuri are nevoie de studii universitare absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene și de o experiență de minimum nouă ani, precum și de cunoștințe de operare Word și Excel, la nivel mediu.

Biroul Sport Cultură – Compartiment Sport are nevoie de doi consilieri clasa I gradul asistent. Unul trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea Științe ale comunicării și minimum un an de experiență, iar altul are nevoie de studii universitare absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, ramura Științe Economice și minimum un an de experiență. Amândoi trebuie să știe să lucreze la nivel mediu în Word și Excel.

Tot în cadrul Biroului Sport Cultură – Compartiment Sport se caută și un consilier clasa I gradul principal, care să aibă studii universitare absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, Inginerie civilă și minimum cinci ani de experiență. De asemenea, trebuie să știe să lucreze în Word și Excel, la nivel mediu.

Același Compartiment Sport din cadrul Biroului Sport Cultură are nevoie și de un consilier clasa I gradul superior, cu studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea Inginerie mecanică și cu o experiență de minimum nouă ani și cunoștințe de operare pe calculator Word și Excel la nivel mediu.

Primăria mai angajează și un consilier clasa I gradul superior pentru Biroul Spații cu Altă Destinație, care trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, ramura Științe Economice. Îi trebuie și minimum nouă ani experiență, dar și cunoștințe de operare pe calculator Word și Excel, nivel mediu.

Se mai caută și un consilier clasa I gradul superior pentru Biroul Monitorizare și Protecția Mediului, care să aibă studii universitare absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea Drept/ Relații internaționale. Are nevoie de minimum nouă ani experiență, precum și de cunoștințe de operare pe calculator Word și Excel, nivel mediu.

Tot pentru Biroul Monitorizare și Protecția Mediului mai e nevoie de un consilier clasa I gradul principal, care are nevoie de studii universitare absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea Drept/ Relații internaționale și de minimum cinci ani experiență și cunoștințe de operare pe calculator Word și Excel, nivel mediu.

Detalii despre bibliografie și dosar se găsesc aici sau la numărul de telefon 0256.408.352.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor