Ministrul Sanatatii, la deschiderea Cursului de Terapie Intensiva, de la Timisoara. Este asteptat in vizita la spitale

De Adrian Panduru
Ministrul Sanatatii, la deschiderea Cursului de Terapie Intensiva, de la Timisoara. Este asteptat in vizita la spitale
© Ministrul Sanatatii, la deschiderea Cursului de Terapie Intensiva, de la Timisoara (foto: arhiva)
Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a participat joi seara la deschiderea Cursului Naţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă de la Timişoara, manifestare aflată la cea de-a XIII-a ediţie. Vineri, ministrul este aşteptat la Institutul de Cardiologie de la Timişoara, dar și la alte spitale din oraș.


Directorul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina, i-a lansat ministrului Sănătății invitația de a vizita instituția pe care o conduce.

„La deschiderea cursului de Terapie Anestezie Intensivă a fost prezent ministrul Sănătăţii şi îl aşteptăm şi la spital, i-am lansat invitaţia de a ne vizita”, a spus Marius Craina.

Şi la Institutul de Cardiologie este aşteptat ministrul, dar cei din conducerea acestei unităţi sanitare nu ştiu dacă acesta va veni. Se pare că ministrul va avea o întâlnire şi la Mitropolie.

Ediţia a XIII-a a Cursului Naţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă şi Medicină de Urgenţă are loc în perioada 8-10 octombrie la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, manifestare a cărei calitate în continuă creștere de–a lungul anilor a impus recunoașterea europeană de către European Society of Anesthesiology (ESA), în prezent ajungând a fi unul din evenimentele științifice anuale cu cea mai larga amploare si expunere.

Manifestarea este organizata de Asociaţia pentru Anestezie Terapie Intensivă „Aurel Mogoşeanu Timişoara” în colaborare cu Societatea Română de Anestezie şi Terapie Intensivă, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” Timişoara şi Societatea de Medicină de Urgență și Catastrofă din România.

Acest eveniment este și un prilej pentru doctori de a comunica propria experienţă, de a discuta, de a învăţa împreună cu invitați de talie internaţională.

Deşi vineri, de la ora 14, are loc şi alegerea biroului judeţean de conducere la PSD Timiş, iar Bănicioiu este vicepreşedinte al PSD, se pare că ministrul va lipsi de la acest eveniment și va pleca spre București la orele prânzului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !