Mii de locuri la cele patru universitati din Timisoara la a doua sesiune de admitere

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
Mii de locuri la cele patru universitati din Timisoara la a doua sesiune de admitere
© TION: Mii de locuri la cele patru universitati din Timisoara la a doua sesiune de admitere
Cele patru universităţi timişorene sunt în continuare în căutare de studenţi. Cele mai multe locuri sunt încă disponibile la Universitatea de Vest (UVT) şi la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului (USAB).

Planul de studiu pentru noul an universitar de la UVT are încă neocupate mii de locuri bugetate şi cu taxă, sunt peste 2.200 de locuri disponibile. Urmează în clasamentul locurilor libere USAB, cu aproape 700 de locuri. Universitatea Politehnica este tot în aceste limite, cu peste 600 de locuri, iar cel mai bun plan de şcolarizare se pare să fi fost făcut de cei de la Universitatea de Medicină şi Farmacie Timişoara, cu 77 de locuri rămase neocupate.

La Universitatea de Vest Timişoara admiterea din sesiunea a doua se desfăşoară în perioada 7 – 20 septembrie. Sunt oferite 170 de locuri bugetate şi alte 2.200 cu taxă, la 11 facultăţi. Cei dornici de studiu universitar au la dispoziţie nu mai puţin 73 de specializări, dintre care șase sunt în limbi străine.

La Universitatea Politehnica Timişoara se fac înscrieri la facultate din 4 septembrie, până pe 8 septembrie. Sunt disponibile 283 de locuri bugetate şi alte 367 în regim cu taxă.

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” Timişoara a ştiut cel mai bine să-şi organizeze planul de studiu pentru noul an universitar. Pe 31 august s-a dat startul şi pentru cea de a doua sesiune de admitere, aceasta se va încheia pe 11 septembrie. Sunt locuri doar la Facultăţii de Farmacie, este vorba de 77 de locuri, toate cu taxă.

La Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, sesiunea de toamnă are loc în perioada 7 – 17 septembrie, fiind disponibile un număr de 662 de locuri, dintre care 45 bugetate.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !