Master în mass-media şi relaţii publice

Master în mass-media şi relaţii publice
TIMIŞOARA – Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara anunţă desfăşurarea concursului de admitere la studiile universitare de masterat “Mass-media şi relaţii publice. Tehnici de redactare” în perioada 16-28 iulie 2007.

Admiterea se va desfăşura sub formă de concurs de dosare şi interviu, perioada de înscriere a candidaţilor fiind 16-20 iulie 2007, iar în data de 23 iulie va avea loc interviul – motivaţie. Nota de admitere este reprezentată de media aritmetică dintre media de absolvire a facultăţii şi media examenului de licenţă. La concurs se pot înscrie absolvenţii oricărei facultăţi de stat sau particulare din ţară sau din străinătate cu diplomă de licenţă sau echivalentul acesteia, indiferent de specializare.

Informaţii suplimentare despre calendarul admiterii şi actele necesare pentru înscrierea la concurs, disciplinele din planul de învăţămînt, taxe de şcolarizare, precum şi despre corpul profesoral se pot obţine de la Secretariatul facultăţii la numărul de telefon 0256/5921320Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor