In Timis se fac mai multe afaceri

De M. Hoster
In Timis se fac mai multe afaceri
Cei cu iniţiativă au deschis mai multe afaceri la începutul acestui an în judeţul Timiş. Datele Registrului Comerţului arată o creştere de aproape 4 procente a numărului de noi business-uri înregistrate în luna ianuarie a acestui an, faţă de aceeaşi lună a anului precedent.

Un total de 373 de noi firme sau persoane fizice autorizate să desfăşoare activităţi economice au fost înregistrate în luna ianuarie a acestui an. Modul de organizare favorit a celor care au decis să-şi ia viitorul în propriile mâini rămâne societatea cu răspundere limitată, cu 209 înmatriculări, faţă de 360 în ianuarie 2013. Urmează persoanele fizice autorizate, cu 138 de înmatriculări, faţă de cele 102 de anul trecut. La mare distanţă se situează întreprinderile individuale, cu 24 de înmatriculări. Per total, creşterea este de 3,61%.

Tinerii sunt noii patroni

Informaţiile Oficiului Registrului Comerţului Timiş prezintă şi portretul patronului timişean. Se pare că oamenii care au iniţiativă sunt oameni trecuţi de vârsta primei tinereţi: între 30 şi 39 de ani, în proporţie de 29,35%, respectiv între 40 şi 49 de ani, în proporţie de 27,65%.

Bărbaţii domină total business-ul din Timiş. În total sunt înregistrate 33.435 de persoane juridice active, iar numărul total de acţionari sau asociaţi participanţi la capitalul acestora este de 53.176 de persoane. Dintre acestea, doar 18.728 sunt femei, adică 35,22%, restul de 34.448 sau 64,78% fiind bărbaţi.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !