In 14 noiembrie va puteti testa gratuit glicemia la Spitalul Judetean Timisoara

De Valentin Rusu
In 14 noiembrie va puteti testa gratuit glicemia la Spitalul Judetean Timisoara
„Oamenii dulci” au o zi a lor, o zi în care diabeticii luptă cu boala şi îi trag de mânecă pe cei care nu au intrat în acest război, pentru a-i ţine departe de câmpul de luptă. 14 noiembrie este Ziua Mondială de Luptă Împotriva Diabetului Zaharat. Pentru anul 2013 activităţile de celebrare pe plan mondial se vor desfăşura sub sloganul „Înţelege diabetul, preia controlul”.

Asociaţia Bolnavilor de Diabet din Timiş marchează Ziua Mondială a Diabetului organizând testarea gratuită a glicemiei pentru public în data de 14 noiembrie, între orele 10:00 – 12:00, în holul Spitalului Judeţean Timişoara, iar Direcţia de Sănătate Publică Timiş asigură controlul angajaţilor regiei de transport din Timişoara.

La nivel judeţean, dar şi naţional, se derulează campania: „Şi tu poţi controla diabetul”. Scopul campaniei este de a informa populaţia cu privire la importanţa depistării precoce a bolii pentru prevenirea complicațiilor. Obiectivul campaniei este promovarea controlului periodic al greutăţii și glicemiei în profilaxia diabetului şi a complicaţiilor sale. În această campanie se vor monitoriza valorile glicemiei, a greutății și a perimetrului abdominal la angajații RATT, în data de 14 noiembrie, între orele 10:00 – 14:00, în incinta cabinetului de întreprindere, din cadrul RATT, cu ajutorul voluntarilor Asociației Asistenților Medicali Timiș.

Promotorii campaniei sunt: Ministerul Sănătăţii, Institutul Național de Sănătate Publică București, Direcția de Sănătate Publică Timiș. Parteneri în realizarea campaniei: Asociația Asistenților Medicali, filiala Timiș, Regia Autonomă de Transport Timiș, Cabinetul de Medicina Muncii din cadrul RATT.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor