Georgica Cornu ramane in fruntea Camerei de Comert Timis

De M. Hoster
4Comentarii
Georgica Cornu ramane in fruntea Camerei de Comert Timis
Cu dispute înaite de organizare, Adunarea Generală a Membrilor Camerei de Comerţ Timiş nu a adus prea mari modificări în structura de conducere a instituţiei. Postul cel mai important a fost (re) adjudecat de Georgică Cornu, cel care s-a aflat în fruntea Camerei în ultimii ani.

Camera de Comerţ Timiş şi-a susţinut Adunarea Generală a Acţionarilor. Miza în acest an a fost una mai mare, fiind scoasă la „ales” funcţia de preşedinte. Până la urmă, disputa nu a mai avut loc, cel care s-a menţinut pe funcţie ani buni fiind reales. Este vorba de cunoscutul om de afaceri  Georgică Cornu, proprietarul grupului Izometal Confort. El a beneficiat de unanimitate de voturi atunci când a fost votat pe funcţie. El va ocupa în continuare şi postul de preşedinte al Colegiului de Conducere al Camerei. Vicepreşedintă a fost aleasă Milița Plescar, reprezentanta societăţii U.T.T. S.A. Timișoara. Trebuie spus că Georgică Cornu a reprezentat în cadrul Adunării Generale societatea Bau Center Vest SRL.

Tot în unanimitate de voturi au fost numiţi şi cei 6 președinți de Secțiuni ca membri în Colegiul de Conducere a CCIAT pentru mandatul 2014 – 2018: Liviu Bugescu, reprezentant al Prospero Timișoara, în funcția de președinte al Secțiunii AGRALIM – Agricultură și Industrie Alimentară și Alimentatie; Vasile Cotuna, reprezentant al Compact Product Lugoj, în funcția de președinte al Secțiunii Comerţ–Turism–Transport; Elena Balint, reprezentant al Invest Timișoara, în funcția de președinte al Secțiunii Construcții; Toma Mişcă, reprezentant al EE TEST S.A. Timișoara, în funcția de președinte al Secțiunii Electro, Tehnologia Informației și Comunicațiilor; Cristian Găină, reprezentant al Ardelean Adrian Prod Lugoj, în funcția de președinte al Secțiunii Servicii Profesionale și Competitivitate; Milița Plescar, reprezentant al U.T.T. Timișoara, în funcția de președinte al Secțiunii Industrii.

 4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor