Fotbalul recasean in 2011

Fotbalul recasean in 2011
 Antrenamentele au fost reluate în data de 17 ianuarie 2011. După o perioadă de pregătire locală în care s-a pus accent pe readaptarea la efort, jucătorii au plecat în perioada 5-15 februarie 2011 într-un stagiu de pregătire centralizat la Băile Felix. Au urmat o serie de jocuri de pregătire şi verificare cu adversari din diviziile B, C, D şi campionatul judeţean în care s-au încercat mai multe formule de echipă în vederea pregătirii returului de campionat ediţia 2010-2011.

Deşi nu au fost pierdute nici una din meciurile de verificare, în prima etapă primul joc acasă cu liderul campionatului Luceafărul Oradea a fost pierdut cu scorul de 3 – 1, după un joc nu foarte strălucit al echipei recăşene. “Este regretabil acest lucru cu atât mai mult cu cât am jucat acasă în faţa propriilor suporteri care au fost alături de noi şi pe care din păcate i-am dezamăgit cu rezultatul meciului” afirmă antrenorul principal al echipei ACS Recaş, Cosmin Petruescu.

Sunt mai multe motive care au dus la această înfrângere, aspecte care au fost discutate în cadrul analizei jocului. “Sperăm să învăţăm ceva din greşelile pe care le-am făcut şi să ne revanşăm în jocurile care urmează atât în faţa conducerii administrative cât şi în faţa suporterilor”este de părere antrenorul echipei.

Obiectivul echipei pentru returul acestui campionat este acela de a forma o echipă competitivă care să facă faţă într-un eşalon superior într-un viitor cât mai apropiat, echipă cu care să se încerce promovarea în campionatul următor.

Achiziţiile făcute de echipă în iarna care a trecut sunt : Turcaş Petru (Gloria Bistriţa), Nicolescu Bogdan (CS Dumbrăviţa), Aldana Victor (Poli 2 Timişoara), Chivoiu Tiberiu (Poli 2 Timişoara), Trandu Răzvan (Poli 2 Timişoara), Vucea Ionuţ (Poli 2 Timişoara)

De asemenea cu echipa ACS Recaş se antrenează 4 jucători juniori de mare perspectivă, este vorba de: Ciobanu Traian, Paulevici Dragan, Pavel Răzvan, Siminiceanu Daniel şi care, în baza bunelor relaţii pe dintre FC Bazoş şi ACS Recaş, vor evolua acolo, în campionatul judeţean, în ideea de a avea cât mai multe jocuri în picioare, de a acumula experienţă, iar într-un viitor apropiat să poată juca la nivelul ligii a III-a.

Referitor la jocurile în deplasare, primul a fost cu FC Şcolar Reşiţa, meci foarte bun câştigat de Recaş cu 3 la 1. A mai urmat o deplasare la Arad unde echipa recăşeană a fost egalată în meciul cu Arad Gloria, în ultimele secunde, scorul fiind 2 la 2.

Ultimul joc al echipei oraşului nostru, a fost cu Bihor Beiuş, meci cu un rezultat fericit 3 la 1. Exceptând primul meci cu Luceafărul Oradea, ACS Recaş a înregistrat rezultate pozitive. Cosmin Petruescu afirmă “sperăm să menţinem cât mai sus în clasamente şi în următoarele jocuri.

 

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor