Fost sef de la Rutiera Timisoara, singurul ramas in concurs pentru functia de director adjunct al Politiei Locale

De Roxana Deaconescu
196Comentarii
Fost sef de la Rutiera Timisoara, singurul ramas in concurs pentru functia de director adjunct al Politiei Locale
© foto: adevarul.ro
Patru candidați au aspirat la postul de director adjunct al Poliției Locale Timișoara, printre care și Dumitru Domășneanu, fost șef al Poliției Rutiere Timișoara. El s-a înscris și la primul concurs organizat de primărie, dar a fost respins la proba scrisă. Rămâne de văzut dacă merge mai departe…

Cel de-al doilea concurs pentru postul de director adjunct al Poliției Locale Timișoara este în plină desfășurare, proba scrisă urmând să aibă loc în 4 mai.

S-au înscris Claudiu Florin Butuza, Dumitru Urechiatu Domășneanu, Valentin Lakatos și Constantin Zgăbaia. Singurul admis a fost fostul șef al Poliției Rutiere Timișoara, ceilalți fiind respinși pentru că, fie nu au îndeplinit condițiile referitoare la studii sau pregătire profesională, fie nu au avut vechimea cerută.

img_6042

img_6043

Așadar, singurul participant la proba scrisă, care are loc în 4 mai, la ora 10, este Dumitru Domășneanu, fost șef al Poliției Rutiere din Timișoara. El s-a mai înscris și la prima ediție a concursului, dar atunci a fost respins la proba scrisă, obținând totuși cel mai mare punctaj.

Vă reamintim, viitorul director executiv adjunct al Poliției Locale Timișoara trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă, specializarea Drept, dar și diplomă de master sau să fi absolvit un curs postuniversitar în management, administrație sau în specialitatea studiilor absolvite. Are nevoie de o experiență în muncă de minimum 3 ani, dar și de cunoștințe de operare pe calculator, Microsoft Office, nivel mediu.

Din 2014 și până în prezent, Direcția Poliția Locală Timișoara are un singur director. Dorel Cojan era adjunct, dar i-a luat locul fostului șef al instituției, Doru Spătaru.

Primăria Timișoara a încercat și în toamna anului trecut să găsească director adjunct la Poliția Locală. Concursul a eșuat însă, după ce cei patru candidați înscriși au picat proba scrisă. Se „luptau” pentru post Dumitru Urecheatu Domășneanu – șeful Poliției Rutiere Timișoara, Daniel Langă – adjunct al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, Mișu Radu Cojocaru și Ioan Văleanu.

Articole pe aceeași temă:

Se cauta din nou director adjunct la Politia Locala Timisoara

Inca nu avem director adjunct la Politia Locala. Toti candidatii au picat la concurs196Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor