Florar cu multe povesti la Teatrul Merlin

De S.P.D.
Florar cu multe povesti la Teatrul Merlin
© TION: Florar cu multe povesti la Teatrul Merlin
Prima duminică a lunii mai le readuce celor mici povestea Motanului Încălțat, pe scena Teatrului Merlin, de la ora 11:00.

Luna lui florar va fi una bogată în spectacole, promite echipa Teatrului de păpuși din Timișoara: ”Duminică,10 mai, de la 11:00 și 12:30 avem Fata babei și fata moșneagului, pe 17 mai, cei mai mici dintre cei mici primesc vizita Scufiței Roșii de la aceleași ore cu care v-ați obișnuit, pe 24 mai la Merlin vine Zâna Lacului cu a sa poveste, tot de la 11:00 si 12 :30. Ultima duminică a lunii mai aduce pe scena atât de îndrăgită de cei mici un spectacol în premieră: Inimă de piatră. Luni, 11 mai, la Merlin vin oaspeți cu două spectacole surpriză : Grimm–Gimesi: Mama Holle, pentru preșcolari, de la ora 9 :30, și În ziua a opta, spectacol pentru școlari, de la ora 11:00. Reprezentațiile vor fi oferite de artiștii Teatrului de Păpuși din Subotica ( Serbia).

Miercuri, 13 mai, de la ora 11:00, la Merlin are loc vernisajul expoziției de grafică Arlechinul, coordonator proiect Laura Teculescu. Expoziția va fi realizată în colaborare cu Palatul Copiilor Timișoara. În cadrul proiectului <Împreună în DKMT> joi, 21 mai, artiștii timișoreni vor fi prezenți la Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși de la Szeged, unde vor prezenta, în limba maghiară, spectacolul Croitorașul cel viteaz. Pe 24 mai, în cadrul ediției a IV-a a Căsuței Piticilor, în colaborare cu Centrul Cultural Francez va prezenta spectacolul Ursul păcălit de vulpe”.

Pentru spectatorii tineri, Teatrul Merlin reia piesa ” Privește înapoi cu mânie urmând”, în 14 și 28 mai, de la ora 19.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !