Firme de constructii care nu respecta normele de mediu, amendate de Politia Locala Timisoara

De C.C.
Amenzi Firme de Constructii
Amenzi Firme de Constructii
Trei amenzi, în valoare totală de 4.000 de lei, au date poliţiştii locali zilele trecute, în urma controalelor făcute pe platformele industriale a 12 societăţi comerciale care au ca obiect de activitate  construcţiile.

Serviciul de Protecţia Mediului din cadrul Primăriei Timişoara a continuat şi luna aceasta să verifice operatorii economici dacă respectă sau nu legislaţia referitoare la protejarea mediului. În perioada 4 – 8 aprilie, poliţiştii locali au verificat starea de curăţenie a platformelor industriale la 12 firme de construcţii.

“Au fost constatate nereguli în ceea ce priveşte lipsa plasei de protecţie la schela ridicată, situaţie care propagă praful şi molozul în aer, depozitarea necontrolată a deşeurilor rezultate din construcţii, arderea deşeurilor (rumeguş, lemn, bidoane de ulei) pe spaţiile verzi, fapte care au dus la sancţionarea contravenţională a operatorilor economici cu amenzi în valoare totală de 4000 de lei”, a afirma Nicoleta Popa, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara.

Două firme au fost sancţionate cu câte 1.500 de lei, iar una cu 1.000 de lei. “De asemenea, a fost verificat gradul de salubrizare şi principalele surse de poluare cu praf pe străzile Mătăsarilor, Cometei, Fr. Mistral, Bobâlna şi Rozelor, costatându-se prezenţa unor cantităţi de praf la rigolele carosabilului pe străzile Demetriade, Frigului, Holdelor care este antrenat de vehiculele aflate în trafic”, a mai spus Nicoleta Popa.

Toate informaţiile adunate de pe teren de poliţiştii locali au fost transmise celor de la Garda de Mediu, pentru continuarea cercetărilor.

C.C.

Poluarea din Timisoara duce la amenzi din partea Comisiei Europene

S-a ales praful de Planul de gestionare a calitatii aerului din Timis

 

 

 
0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor