Finantistii din regiunea de vest au depasit planul de incasari cu 75 de miloane de lei

De M. Hoster
Finantistii din regiunea de vest au depasit planul de incasari cu 75 de miloane de lei
© TION - Finantistii din regiunea de vest au depasit planul de incasari cu 75 de miloane de lei
Din nou inspectorii fiscului de a Direcţia Regională de Finanţe Timişoara au reuşit să încaseze mai mulţi bani la buget decât le-a fost trasată sarcina de către Ministerul de Finanțe. Aceasta înseamnă un plus de peste zece procente peste cât se stabilise că trebuie încasat în această zonă.


În luna martie 2015 programul de încasări stabilit pentru Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara de către Agenția Națională de Administrare Fiscală a fost de 690,52 milioane lei, iar totalul încasărilor la Bugetul General Consolidat a fost de 765,69 milioane lei, ceea ce înseamnă că la nivelul regiunii s-a realizat un plus de 75,17 milioane lei.

Prin urmare, gradul de realizare a programului de încasări aferent lunii martie 2015, la nivelul Direcției regionale, a fost de 110,89%. Procentual, cel mai mare succes în adunat banii de la contribuabili l-a avut Administrația Județeană a Finanțelor Publice Hunedoara – 116,82%, urmată de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Arad – 111,40%, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Timiș – 108,84%, respectiv Administraţia Județeană a Finanțelor Publice Caraș-Severin – 105,30%.

Cumulat, la nivelul primului trimestru al anului 2015, programul de încasări stabilit în sarcina Direcției regionale a fost de 1,924 miliarde de lei, iar încasările efective au fost de 2,025 miliarde de lei, ceea ce conduce la un grad de realizare a programului de 105,27%.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !