Finantare nerambursabila pentru 44 de planuri de afaceri. Mai aveti o zi la dispozitie pentru a va inscrie

De Marcel Hoster
Finantare nerambursabila pentru 44 de planuri de afaceri. Mai aveti o zi la dispozitie pentru a va inscrie
© foto: arhiva
Mai aveți o zi în care vă puteți înscrie pentru a beneficia de fonduri integral nerambursabile în cadrul Proiectului SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale. Acesta este derulat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de partener coordonator.

Etapa de înscriere în concurs a participanților și înregistrarea dosarelor se încheie pe 20 noiembrie 2018, proiectele mai pot fi depuse în intervalul orar 9.00 – 15.00, la sediul CCIA Timiș din P-ța Victoriei nr.3, camera 5.

Dosarul de înscriere în concurs trebuie să cuprindă planul de afaceri, anexele obligatorii și o copie electronică în format pdf. a dosarului, conform documentației disponibilă pe site-ul CCIAT. Interviurile și prezentările planurilor de afaceri vor avea loc în perioada 18 – 26 noiembrie 2018, la sediul CCIAT.

Obiectivul general al proiectului vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă, prin furnizarea de cursuri de competențe antreprenoriale pentru un număr de 360 de persoane, stagii de pratică pentru 44 de persoane, activități de mentorat pentru 44 de persoane precum și crearea și sprijinirea dezvoltării a 44 de noi afaceri în Regiunea Vest, care vor genera 88 de locuri de muncă.

Rezultate obținute în cadrul proiectului până în prezent se referă la 16 serii de cursuri gratuite de antreprenoriat, la care au participat 340 persoane din județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara, de asemenea 380 persoane din județele Regiunii Vest sunt înscrise în grupul țintă.

În următoarea etapă, 44 de planuri de afaceri vor fi selectate spre finanțare, aceasta este nerambursabilă în proporție de 100%. Suma disponibilă pentru acest capitol este de 6.420.240,78 lei.

Informații suplimentare și înregistrarea dosarelor se poate realiza la sediul CCIA Timiș din Piața Victoriei nr. 3, et. I, cam.5. Informații, la tel.: 0732-185.282, e-mail: dbuzatu@cciat.ro, Daiana Mirela Buzatu – Manager de proiect. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor