Facultatea de Stiinte Economice din Timisoara sarbatoreste 50 de ani de activitate

De Marcel Hoster
Facultatea de Stiinte Economice din Timisoara sarbatoreste 50 de ani de activitate
Una dintre cele mai de succes şcoli superioare din Timişoara a ajuns la vârsta de 50 de ani. Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii de Vest Timişoara este în sărbătoare, la aniversarea a cinci decenii de prezenţă pe scena învățământului superior economic din România.

Timp de o săptămână, la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest Timişoara va fi sărbătoare. În perioada 13-20 mai, instituția va derula mai multe acțiuni. Sunt programate evenimente adresate studenților și cadrelor didactice, invitaților din mediul universitar și preuniversitar, dar și pentru alumni FEAA și partenerii din mediul de afaceri.

„Sunt 50 de ani de evoluție constantă, de creștere în tot ceea ce presupune procesul de predare/învățare/cercetare. Facultatea își aduce contribuția în mod respectabil la prestigiul Universității. Îi cunosc foarte bine oamenii săi, provin din mijlocul lor. Sunt minunați, este o echipă bine închegată. Le doresc să aibă parte de o creștere la fel de alertă în continuare, asigurându-i de întreg sprijinul conducerii Universității, dar și al celorlalte facultăți”, a declarat rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea.

„La cincizeci de ani de la întemeierea sa, în anul 1967, FEAA – Timișoara se dovedește a fi, deopotrivă, o școală superioară de economie performantă, un proiect de succes, un adevărat brand apreciat și iubit, dar și o uriașă familie care împărtășește valori precum performanța, responsabilitatea, onestitatea și respectul reciproc”, a declarat, la rândul său, decanul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor, Petru Ștefea.

Un număr de 50 de absolvenți de marcă ai Facultății vor fi premiați în cadrul unei ceremonii speciale, eveniment programat pentru data de 17 mai, în cadrul proiectului „50 Alumni for 50 Years of FEAA”. În data de 18 mai va avea loc ceremonia festivă FEAA50, la care vor participa invitați din mediul universitar și preuniversitar, seniori FEAA, alumni FEAA, invitați din mediul de business, reprezentanți ai administrației locale și ai organizațiilor studențești.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !