Echipa Visma încurajează progresul tinerilor în procesul educațional

Reactualizat la:
Echipa Visma încurajează progresul tinerilor în procesul educațional
© foto: Visam Software
ADVERTORIAL. Visma Software România susține procesul de educație al tinerilor pasionați de domeniul IT. Astfel, compania continuă inițiativa începută acum doi ani, prin care a sponsorizat renovarea și dotarea cu calculatoare a două laboratoare din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare. La începutul anului școlar, echipa Visma a donat 36 de monitoare, asigurându-se că studenții vor avea acces nemijlocit la resursele necesare educației.

”Credem în puterea educației de a schimba lumea și ne bucurăm atunci când vedem curiozitatea și entuziasmul celor tineri. De aceea echipa Visma se implică în facilitarea procesului educațional și le oferă studenților o parte din ce au nevoie pentru a afla cât mai multe despre domeniul care îi pasionează. Ne propunem să fim alături de cei care poate într-o zi ne vor fi colegi de breaslă și, de ce nu, poate vor fi parte a familiei Visma”, spune Sorin Rotariu,

Susținerea celor care pătrund în domeniul tehnologiei a început de la Sibiu, orașul în care compania norvegiană își are sediul. A continuat în Timișoara, acum 2 ani, când Visma a susținut modernizarea a două laboratoare din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare: Inteligență Artificială – P14 și Computer Vision – P17. În 2019, la începutul anului universitar, acesta au fost dotate și cu monitoare noi, pentru calculatoarele achiziționate de Visma.

Visma România este o companie furnizoare de produse de software pentru automatizarea activităților cu ajutorul sistemelor de gestiune ERP și produselor complementare POS și CRM, între altele. Brandul ocupă o poziție de lider de piața în Europa datorită diversității produselor, dar și calității acestora. În România, Visma și-a făcut simțită prezența în 2006, odată cu deschiderea primului centru R&D, la Timișoara. Un an mai târziu, Visma a devenit acționarul firmei Multimedia Capital România, din Sibiu. În 2009, Visma Software Timișoara și Visma Software Sibiu au fuzionat, devenind Visma Software România, o singură companie, cu sediu la Sibiu și punct de lucru la Timișoara.

(55620)

 
Regulament de plasare a anunturilor