Demonstratii live de sudare si taiere cu plasma cu cele mai noi tehnologii in domeniu

Demonstratii live de sudare si taiere cu plasma cu cele mai noi tehnologii in domeniu
© Demonstrații live de sudare și tăiere cu plasmă cu cele mai noi tehnologii în domeniu
ADVERTORIAL. CM Metal Trading îi invită pe toți cei interesați de tehnologii inovatoare în materie de sudare și tăiere cu plasmă la un eveniment inedit!

Inspirați de evenimente precum Ziua Porților Deschise, reprezentanții oficiali în România ai firmei Fronius – lider mondial în tehnologie- pregătesc pentru publicul timișorean o nouă întâlnire cu produsele și inovațiile acestuia în materie de sudare.

În data de 23 mai, de la ora 9:00, bănățenii sunt invitați la sediul CM Metal pentru a lua parte la un eveniment interactiv și dinamic. Prezentările companiei și produselor vor fi însoțite de demonstrații live și un concurs de sudare virtuală (virtual welding).

Se vor face prezentări și demonstrații la care participanții vor avea ocazia de a se familiariza cu diverse echipamente de sudare. Dintre produsele noi, firma va pune un deosebit accent pe prezentarea aparatului de sudare MIG/MAG TransSteel 2200 și a aparatului de sudare WIG MagicWave 230i. De asemenea, vor fi incluse demonstrații de sudare robotizată cu sursele de sudare TPS/i, vârful de gamă al echipamentelor de sudare MIG/MAG Fronius și de tăiere cu sistemul CNC de tăiere cu plasmă Swift-Cut 1250.

Scopul principal al evenimentului este acela de a afla la fața locului ce inovații sunt în prezent disponibile în materie de sudare și tăiere. Profesioniștii în domeniu sunt invitați să participe la această experiență și, pentru a o face mai distractivă și atractivă, organizatorii propun și un concurs pe simulatorul de sudare. La sfârșitul zilei, câștigătorul sau câștigătoarea cu cel mai mare scor primește un cadou din partea acestora.

CM Metal Trading vă invită să le treceți pragul și să luați parte la eveniment. Intrarea este liberă.

***
CM Metal Trading este reprezentanta în România a unor companii de top în domeniu. Ca de obicei, aduce în fața publicului timișorean concepte de lucru revoluționare transpuse în noi echipamente de sudare și de tăiere.

Evenimentul va avea loc la sediul firmei:
Intrarea Fortăreței, nr. 4
300127 Timișoara
jud. Timiș

Pentru mai multe informații
Website: http://www.cmmetal.ro/
Telefon +40256.30.60.90

Email: office@cmmetal.ro

(25896)
Regulament de plasare a anunturilor