Da share vietii, din inima pentru cei dragi. ShareLife cu MedLife: Impreuna facem Romania bine!

Reactualizat la:
Da share vietii, din inima pentru cei dragi. ShareLife cu MedLife: Impreuna facem Romania bine!
ADVERTORIAL. Dă share vieții cu MedLife. Mergeți împreună cu cei apropiați la doctor sau determinați-i să se prezinte la un control. Orice doctor o să vă spună că prevenția este cea mai importantă, iar un control este binevenit. MedLife vine alături de voi și prin campania ShareLife vă oferă posibilitatea să oferiți unei persoane dragi o consultație cu 50 la sută reducere. Dați share… vieții, sănătății, pentru cei din jurul vostru…

MedLife vă încurajează să mergeți la doctor. Nu numai că vă încurajează, dar vă și înlesnește acest demers. Prin campania ShareLife, fiecare abonat MedLife are posibilitatea de a oferi unei persoane dragi o consultație cu 50% reducere. Așa că mergeți cu mama, tata, sora, fratele, iubitul, soția sau copilul la doctor pentru un control. Doctorii se bazează și pe voi că îi veți aduce pe cei apropiați să îi faceți bine sau să vedeți dacă „au ceva”. Fiți alături de cei dragi, cu MedLife. Împreună facem România bine!

Nu doar medicii salvează vieți! Poți face și tu acest lucru, împreună cu doctorii, trimițându-i pe cei dragi la control.

Accesând https://www.medlife.ro/sharelife/ puteți schimba starea de sănătate a României. Este primul program prin care abonații MedLife pot oferi o consultație cu 50 la sută reducere cuiva drag.

Puteți să îl trimiteți pe cel drag la un control la medicul cardiolog sau la alte investigații pe care vi le oferă specialiștii de la MedLife.

Doctorii „de inimă” din Timiș remarcau recent că numărul infarcturilor a crescut cu 20 la sută în anul 2016 față de anul 2015. Știați, de exemplu, că în România mor de trei ori mai mulți oameni din cauza bolilor cardiovasculare decât de cancer? 60 la sută din decesele din România se datorează bolilor cardiovasculare. Suntem pe primele locuri pe „bătrânul continent”, iar media în Comunitatea Europeană este de 47 la sută.

Analizând întreaga patologie de profil se remarcă o serie de afecțiuni care cumulate acoperă mai mult de 70% din cazurile diagnosticate. Vorbim aici de boli precum hipertensiunea arterială, boala ischemică coronariană (angina pectorală stabilă, cea agravată-instabilă sau formele clinice de infarct miocardic), arterita cu etiologie arterosclerotică, variatele formei clinice de tulburare a ritmului cardiac – aritmiile extrasistolice, fibrilația sau flutterul atrial, tahicardiile paroxistice și nu în ultimul rând valvulopatiile cardiace și afecțiunile miocardului (miocarditele, cardiomiopatiile, etc.).

Alimentația, sedentarismul, obezitatea, fumatul și diabetul zaharat sunt elemente importante care se asociază creșterii “grăsimilor” din sânge, factor generator al condițiilor de apariție și manifestare/evoluție a celor mai frecvente boli cardiace întâlnite la populația din România.

Toată atitudinea medicală actuală pune accentul pe profilaxie, respectiv prevenirea apariției bolilor, prin rezolvarea cauzelor bolilor și a factorilor de risc asociați.

Posibilitățile actuale de investigare aflate la îndemâna medicului cardiolog permit depistarea precoce a acestor afecțiuni cardiace, uneori încă din stadiul preclinic (adică anterior apariției manifestărilor clinice subiective, a simptomelor evidente, elemente diagnostice certe, etc.). Acest deziderat animă orice medic, pentru ca este mult mai util să previi și să facilitezi o evoluție favorabilă a unei afecțiuni cardiace, decât să tratezi stadiile avansate ale bolii.

Clinicile MedLife și în special AngioLife și-au propus să acorde o asistență medicală cardiologică competentă, modernă, axată pe decelarea precoce a cazurilor cu potențial de dezvoltare a unor afecțiuni cardiace și vasculare. Posibilitățile de investigare diagnostică permit centrelor medicale din rețeaua MedLife să depisteze cele mai precoce stadii de evoluție a cazurilor de boală cardiovasculară. Evaluarea clinică, de laborator, paraclinică neinvazivă (monitorizare Holter EKG si TA, test EKG de efort etc.), imagistică (ecocardiografie transtoracică si transesofagiană; examen CT complex, inclusiv CT coronarian; examinarea invazivă coronariană, cardiacă și vasculară periferică; angio RMN, etc.) pot aduce suficiente argumente pentru diagnosticul precoce în cazul afecțiunilor cardiovasculare.

Dați share vieții, MedLife este alături de voi.

ShareLife cu MedLife

Hyperclinica MedLife TM
B-dul Eroilor de la Tisa, Nr. 28

(758182)