Cum sa arat mai tanar, sa fiu mai sanatos si frumos?

De Lavinia Bratu Ceuță
Reactualizat la:
Cum sa arat mai tanar, sa fiu mai sanatos si frumos?
În primul rând să te mobilizezi și să ieși din zona de confort, să-ți dorești cu adevărat să parcurgi o perioadă de tranziție care-ți va aduce multă satisfacție și bucurie…doar să te pornești!

Urmează următorii pași simpli doar 30 de zile, însă constant, fără abatere, să vedem ce rezultate vei obține:

1. Mergi pe jos zilnic 30 de minute. Fără scuze! Plouă afară? Nu contează, îți iei pelerină de ploaie și te plimbi, sau te plimbi într-un mall, tu alegi! Important este să faci mișcare continuă 30 de minute/zi!
2. Cumpără un set nou de farfurii cu diametrul de 22 cm, dimensiunea farfuriilor din care mănâncă francezii, mari consumatori de grăsimi, însă care sunt cumpătați la porții! Dacă vrei să slăbești este esențial să controlezi mărimea porțiilor!
3. Fă exerciții fizice cu greutăți la o sală de fitness, de 3 ori/săptămână. Dacă poți să apelezi și la un antrenor personal, cu atât mai bine. Accelerezi metabolismul și ajuți corpul să elimine stazele limfatice.
4. Adoptă treptat o alimentație bogată în fructe și legume, evitând toate produsele ce conțin făină albă și ƶahăr rafinat…este obligatoriu să elimini aceste produse inflamatorii din organism!
5. Obișnuiește-te să consumi puțină grăsime sănătoasă la începutul fiecărei mese, un truc ce te satură și te face să mănânci mai puțin.
6. Este foarte important ca la ora 22 să fii în pat, la cel târziu ora 23 ar fi bine să dormi. Un rol esențial în restartarea metabolică aparține somnului și calității lui!
7. Consumă ceai verde, ghimbir, urzică sau alte plante, toate vor veni în ajutorul tău! Niciodată nu îndulcești ceaiul, este evident, da?

Pornește cu acești mici pași, vezi cum te simți. Învață să privești mâncarea ca pe o șansă extraordinară de a deveni mai tânăr și mai sănătos și drept unul dintre cele mai bune instrumente pentru a te transforma dinspre interior spre exterior. Căci frumusețea, nu-i așa, vine cu adevărat din interior?

Puteți consulta mai multe articole pe această temă aici

Citat-Carte-IV-600x280
Regulament de plasare a anunturilor