Cu un smartphone si cateva click-uri timisorenii pot comanda un taxi de la TUDO

Cu un smartphone si cateva click-uri timisorenii pot comanda un taxi de la TUDO
ADVERTORIAL – Timişorenii au intrat deja în viitor atunci când au nevoie să comande un taxi. Clasica modalitate, prin apelarea dispeceratului poate fi acum înlocuită cu una mult mai facilă. Dacă deţii un smartphone poţi folosi noua aplicaţie mobilă realizată de cei de la TUDO Taxi.


O mie de autovehicule sunt la dispoziţia clienţilor prin intermediul noii aplicaţii. Aceasta după ce maşinile au fost dotate cu tablete.

„Din aplicația TUDO Taxi instalată pe smartphone, clientul lansează comanda către compania noastră de taximetrie, aplicația îi reperează poziția prin GPS, îi caută cel mai apropiat taxi disponibil și îi trimite înapoi date despre acesta. În momentul în care clientul acceptă comanda, primește automat în aplicația de pe smartphone indicativul mașinii care îl va prelua și timpul de sosire. Taximetristul va primi pe tableta instalată în mașină locul de preluare a clientului. După încheierea călătoriei, clientul poate oferi calificative șoferului, în cadrul aceleiași aplicații”, spune Teodor Pesteleu, patronul firmei TUDO Taxi.

Aplicaţia celor de la TUDO se remarcă prin simplitate şi prin răspunsul scurt oferit clienţilor la solicitare. Aplicaţia oferă clienţilor posibilitatea să comande un taxi cu câteva ore sau zile înainte de utilizarea propriu-zisă, să îşi programeze rute recurente prestabilite, dar şi posibilitatea ca mai mulți clienți să beneficieze de aceeași mașină pe o rută comună.

Aplicația TUDO Taxi poate fi descărcată gratuit din magazinul Play, pentru utilizatorii Android, și în curând din App Store, pentru cei cu telefoane care folosesc sistemul de operare iOS.

TUDO Taxi garantează pentru punctualitatea șoferilor şi confortul clienților săi în timpul călătoriilor cu taxiul şi stă la dispoziţia acestora 24 de ore din 24.

Taguri: ,