Continua numaratoarea autovehiculelor de pe autostrazi si drumuri nationale

De M. Hoster
Reactualizat la:
Continua numaratoarea autovehiculelor de pe autostrazi si drumuri nationale
© TION: Continua numaratoarea autovehiculelor de pe autostrazi si drumuri nationale
Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara continuă în luna mai recensământul circulaţie rutieră pe autostrăzile de pe raza judeţelor Arad, Hunedoara şi Timiş, precum şi pe o parte din drumurile naţionale de pe raza judeţelor: Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Mehedinţi şi Timiş.


Înregistrarea circulației pe rețeaua de drumuri naționale va fi realizată în zilele de 13 mai 2015 (recensământ de 24h) în intervalele orare 6:00 (13 mai 2015) – 6:00 (14 mai 2015); 17 mai 2015 în intervalele orare 8:00 – 12:00 şi 14:00 – 18:00; 20 mai 2015 (recensământ de 24h) în intervalele orare 6:00 (20 mai 2015) – 6:00 (21 mai 2015).

Posturile în care se desfăşoară recensământul de circulaţie rutieră vor fi semnalizate printr-un jalon aşezat pe partea dreaptă a drumului, pe care se va monta o plăcuţă cu numărul postului. Amplasarea posturilor se va face în afara platformei drumului, neafectând traficul rutier.

Recenzarea traficului rutier se efectuează periodic, o dată la cinci ani, timp de zece zile, în diferite perioade ale anului, respectiv în lunile aprilie, mai, august, octombrie și în luna noiembrie 2015.

Recensământul traficului rutier, care se va încheia în data de 14 noiembrie 2015, ora 20, are drept scop determinarea repartiției și evoluției în timp a traficului de vehicule de marfă și persoane pe rețeaua de drumuri publice interurbane din România și stabilirea gradului de solicitare din trafic a acesteia.

Vor fi monitorizate toate tipurile de vehicule: biciclete și motociclete, autoturisme, microbuze, autocamionete și autospeciale până la 3,5 tone, autocamioane și derivate cu două, trei și patru axe, autovehicule tip TIR, autobuze, tractoare, autocamioane cu remorcă și vehicule cu tracțiune animală.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !