Concurs de biciclete si alergare, la lumina lanternelor si prin noroi, la Padurea Verde

De Adrian Panduru
Concurs de biciclete si alergare, la lumina lanternelor si prin noroi, la Padurea Verde
© Foto: Radu Rusu
Mai mulți tineri cu poftă de mișcare s-au aventurat în Pădurea Verde pe biciclete sau alergând la lumina lanternei. Totul s-a petrecut la ceas de seară și în condiții meteorologice nu tocmai prielnice. Dar vântul, vremea rece și noroiul nu i-au oprit pe cei aproximativ zece bicicliști și trei alergători să facă mișcare în pădure.

A fost prima etapă când alergătorii au fost invitați să participe la concursul MEB și a 14-a etapă a concursului de biciclete. Nu știți ce este MEB? Este un concurs care se desfășoară de ceva timp la Timișoara, și a cărui etapă din acest sezon a avut loc miercuri, 10 februarie . MEB este un concurs amical de alergare și pedalare prin Pădurea Verde pe timp de noapte la care puteți participa și voi. Tot ce trebuie să faceți este să veniți la întâlnirea din fiecare miercuri și să aveți echipamentul potrivit. Întâlnirea are loc miercurea, la ora 18:45, la colţul Pădurii Verzi, pe strada Constructorilor. Vă veți deplasa împreună la locul startului (podeţul peste Behela).

Startul se dă la ora 19:00. Taxa de participare este de 4 lei de căciulă, bani care vor merge în buzunarele câştigătorilor la general ai evenimentului. Pentru a participa la concurs aveți nevoie de o frontală/lanternă, care este obligatorie. Sunt recomandaţi pantofi de trail running. Dacă veniți „călare” pe bicicletă, aceasta trebuie să fie un mountain bike și să nu vă lipsească casca de protecție și bineînțeles frontala, ori lanterna. Pot lua parte la eveniment doar persoanele majore (pe care nu le deranjează noroiul). Primesc puncte de participare doar concurenţii care termină o tură completă de traseu. Cei care aleargă pot face acest lucru în sens invers faţă de bicicliști (rideri), pentru a-i vedea din timp. Poteca fiind îngustă, bicicliștii au prioritate de trecere, alergătorii având obligaţia să iasă din potecă că să-i lase să treacă. Nu există categorii de vârstă sau sex. Traseul îl găsiți aici. Premiile sunt următoarele: locul 1 – 120 lei, locul 2 – 80 lei, locul 3 – 50 lei.

Sunt programate întâlniri în următoarele date: 17 februarie 2016, 24 februarie 2016, 2 martie 2016, 9 martie 2016, 16 martie 2016, 23 martie 2016.

Festivitatea de premiere va avea loc vineri, 25 martie.

Pe fiecare etapă, locul 1 primește 20 de puncte, locul 2 -17 puncte, locul 3 -15 puncte, locul 4 – 14 puncte, locul 5 – 13 puncte, și tot așa, în ritm descrescător.
Mai multe informații puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

De unde vin inițialele MEB? Pentru a afla va trebui să participați…

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor