Compania de Drumuri vrea sa reduca poluarea fonica pe sosele

De M. Hoster
6Comentarii
Compania de Drumuri vrea sa reduca poluarea fonica pe sosele
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România îşi propune să reducă poluarea fonică pe drumurile naţionale. În acest sens, caută soluţii pentru a rezolva problema în localităţile unde se înregistrează un trafic prea mare.

CNADNR a anunţat că organizează în perioada 01 noiembrie – 30 noiembrie, consultări publice în vederea elaborării planurilor de acţiune pentru reducerea poluării fonice în localităţile care au înregistrat pe drumurile naţionale un trafic de minim 3.000.0000 treceri de autovehicule.

Măsura este luată ca urmare a finalizării de către Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice a procedurii de analizare şi evaluare a hărţilor strategice de zgomot elaborate de către C.N.A.D.N.R. S.A.

În acest context, autorităţile publice cât şi persoanele interesate pot formula în perioada menţionată observaţii sau propuneri cu privire la această tematică prin e-mail la adresa management-zgomot@andnet.ro. De asemenea, pot fi organizate consultări publice directe, acolo unde există o cerere expres formulată de către autorităţile publice şi/sau a publicului interesat.

În acest sens, participanţilor la consultări le vor fi puse la dispoziţie atât informaţii cu caracter descriptiv (misiunea C.N.A.D.N.R. S.A., glosare, întrebări frecvente şi răspunsuri), cât şi informaţii concrete referitoare la lista proiectelor în curs de elaborare şi, pe măsura realizării lor, produsele finale în format electronic, respectiv hărţi de zgomot şi planurile de acţiune, alături de documentaţia aferentă.

Informaţii suplimentare privind consultările publice pentru elaborarea planurilor de acţiune, pentru reducerea zgomotului generat de traficul rutier în localităţile, care au înregistrat, pe drumurile naţionale, un trafic de minim 3.000.0000 treceri de autovehicule, pot fi găsite pe site-ul www.cnadnr.ro în cadrul secţiunii „Comunicare”, la rubrica „Anunţuri de Mediu”.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor